3 Mayıs 2012 Perşembe

Tesettür modelleri Shop




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Dükkanı





Elemira atkı istanbul eminönüde onlarca marka şalı bir arada keşfedebileceğiniz satış mağazası ile tüm bayanların gözdesi durumuna gelmiştir. Atkı, atkı, yazma ve tülbent yanında şal ve bone çeşitlerinin en hoş modelleri ile fular dükkanında bulma fırsatı yakalayabilirsiniz.





Toptan Fular Satış





Şirket hatta toplu olarak fular satışları ilede en yaraşır değerleri hayata geçiren yokladığınız tüm eşarp marka ve modellerine ister mağazadan ister on the internet fular satış dükkanından elde etme elverişliliği takdim etmektedir.





Online Eşarp Satışları









Eminönüde olan başörtüsü satış dükkanına yetişme fırsatı bulunmayanlar için hatta world-wide-web sitesinde on the net fular, şal ve bone satışları gerçekleştirilmektedir. Türkiyenin neresinde yaşıyorsanız yaşayın bir tıkla bütün başörtüsü markalarına ulaşma fırsatı sizleri bekliyor olacak.





Fular Aksesuarları





100'Lerce atkı nevi arasında hemde hoşluğunuza cazibelik ekleyecek atkı aksesuarları içinden seçim yapmakta sıkıntı çekeceğiniz ürün türlerinden bazıları şunlardır. Fular iğneleri broş türleri, Atkı bantları ile kolluk ve boyunluk modellerinin en güzel modelleri başörtüsü mağazasında satışa sunulmuştur.





Bone ve Yazma türleri





Şal altında kullanılan en hoş bone örneklerini ile düz, atlas ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone modellerini online yada dükkanımıza ulaşarak alabilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma çeşitleri ile akıl almaz fiyatlarla beğenimize sunulmuştur.





Şal Markaları





Satımı yapılan başörtüler içinde Tc'de en büyük eşarp markaları bulunmaktadır.





·Armine Şal





·Aker Fular





·Vakko Şal





·Elemira Eşarp





·Ecenur Fular





Başörtüsü Örneklerini





İpek ve keten eşarpların en güzel örneklerini şahit olmak için word wide web sitemiz yada atkı satış mağazamıza çabucak gelmelisiniz. Jakarlı ve fantazi fularlar yanısıra düz pashmina türlerinin en hoşlanılan çeşitleri beğeninize takdim edilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder