4 Mayıs 2012 Cuma

Tesettür modelleri 2012




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Dükkanı





Elemira eşarp istanbul eminönüde onlarca marka şalı aynı yerde sağlayabileceğiniz satış mağazası ile bütün kadınların favorisi haline gelmiştir. Atkı, başörtüsü, yazma ve tülbent yanında eşarp ve bone modellerinin en harika numuneleri ile şal mağazasında bulma şansınız bulunmaktadır.





Toptan Şal Satış





Şirket hemde toplu olarak şal satışları ilede en uygun fiyatları uygulayan yokladığınız tüm şal marka ve türlerinede arzu ederseniz satış noktasından ister on-line atkı satış dükkanından erişme elverişliliği takdim etmektedir.





On The Web Fular Satışları









Eminönüde bulunan başörtüsü satış mağazasına yetişme imkanı bulunmayanlar için ayrı olarak web sitesinde on the internet eşarp, atkı ve bone satışları gerçekleştirilmektedir. Türkiye cumhuiyetinin neresinde olursanız olun bir tıkla bütün eşarp markalarına erişme fırsatı sizleri bekliyor olacak.





Şal Aksesuarları





100'Lerce atkı türü arasında hemde hoşluğunuza güzellik ilave edecek fular aksesuarları içinden tercih etmekte zorlanacağınız eser çeşitlerinden bazıları şunlardır. Atkı iğneleri broş türleri, Başörtüsü bantları ile kolluk ve boyunluk çeşitlerinin en güzel örnekleri şal dükkanında satıma takdim edilmiştir.





Bone ve Yazma çeşitleri





Eşarp altında menfaatlenilen en güzel bone numunelerini ile düz, atlas ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone türlerini on the web yada mağazamıza ulaşarak alabilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma türleri ile inanılmaz fiyatlarla zevkimize takdim edilmiştir.





Başörtüsü Markaları





Satışı yapılan eşarplar arasında Türkiye cumhuriyetinde en büyük şal markaları mevcuttur.





·Armine Eşarp





·Aker Eşarp





·Vakko Fular





·Elemira Eşarp





·Ecenur Şal





Şal Modelleri





İpek ve keten eşarpların en harika numunelerini görmek için web sitemiz yada başörtüsü satım mağazamıza çabucak uğramalısınız. Jakarlı ve fantazi fularlar yanında düz pashmina modellerinin en hoşlanılan çeşitleri beğeninize arzedilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder