3 Mayıs 2012 Perşembe

Tesettür modelleri İstanbul mağazaları




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Mağazası





Elemira atkı istanbul eminönüde 10'larca marka atkıyı aynı anda sağlayabileceğiniz satış mağazası ile bütün kızların sevgilisi haline gelmiştir. Şal, eşarp, yazma ve tülbent ilavinde fular ve bone çeşitlerinin en harika örnekleri ile atkı mağazasında bulma fırsatı yakalayabilirsiniz.





Toplu olarak Şal Satış





Şirket hemde toplu olarak fular satışları ilede en yakışır fiyatları tatbikeden yokladığınız bütün fular marka ve türlerinede ister mağazadan diler online atkı satış dükkanından erişme elverişliliği takdim etmektedir.





On-Line Fular Satışları









Eminönüde var olan eşarp satış dükkanına yetişme imkanı olmayanlar için hatta world wide web sitesinde on the web fular, şal ve bone satımları uygulanmaktadır. Tcnin hangi bölgesinde bulunursanız bulunun bir tıkla bütün fular markalarına ulaşma olanağı sizleri bekliyor olacak.





Eşarp Aksesuarları





Yüzlerce fular türü içinde hemde hoşluğunuza güzellik katacak fular aksesuarları içinden tercih etmekte zorlanacağınız ürün çeşitlerinden bazıları şunlardır. Şal iğneleri iğne çeşitleri, Başörtüsü bantları ile kolluk ve boyunluk modellerinin en güzel modelleri atkı dükkanında satışa takdim edilmiştir.





Bone ve Yazma türleri





Şal altında yararlanılan en güzel bone numunelerini ile düz, saten ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone modellerini on the internet yada mağazamıza gelerek alabilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma türleri ile şaşırtıcı bedellere beğenimize sunulmuştur.





Atkı Markaları





Satımı yapılan şallar arasında Tc'de en büyük atkı markaları bulunmaktadır.





·Armine Şal





·Aker Fular





·Vakko Fular





·Elemira Atkı





·Ecenur Eşarp





Eşarp Numunelerini





İpek ve keten eşarpların en güzel örneklerini görmek için net sitemiz yada başörtüsü satış mağazamıza çabucak gelmelisiniz. Jakarlı ve fantazi eşarplar ilavinde düz pashmina çeşitlerinin en hoşlanılan çeşitleri beğeninize sunulmuştur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder