4 Mayıs 2012 Cuma

Tesettür modelleri Online Shop




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Dükkanı





Elemira başörtüsü istanbul eminönüde 10'larca marka şalı bir arada bulabileceğiniz satış dükkanı ile tüm kızların gözdesi durumuna gelmiştir. Atkı, atkı, yazma ve tülbent yanında eşarp ve bone türlerinin en harika örnekleri ile fular dükkanında bulma şansınız bulunmaktadır.





Toplu olarak Şal Satış





Firma hatta toplu olarak şal satışları ilede en mütenasip değerleri uygulayan yokladığınız bütün atkı marka ve çeşitlerinede ister mağzadan diler on the internet başörtüsü satış mağazasından erişme kolaylığı takdim etmektedir.





On The Web Eşarp Satışları









Eminönüde bulunan eşarp satış mağazasına gelme imkanı olmayanlar için ayrı olarak internet sitesinde on the net başörtüsü, atkı ve bone satımları yapılmaktadır. Türkiye cumhuiyetinin hangi yerinde olursanız olun bir klikle tüm fular markalarına ulaşma fırsatı sizleri bekliyor olacak.





Atkı Aksesuarları





Yüzlerce atkı nevi içinde hatta hoşluğunuza cazibelik ekleyecek başörtüsü aksesuarları içinden tercih etmekte zorlanacağınız ürün türlerinden herhangi birisi şunlardır. Başörtüsü iğneleri broş türleri, Şal bantları ile kolluk ve boyunluk çeşitlerinin en hoş modelleri şal mağazasında satışa takdim edilmiştir.





Bone ve Yazma türleri





Fular altında yararlanılan en hoş bone numunelerini ile düz, atlas ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone çeşitlerini on the web veya dükkanımıza ulaşarak satın alabilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma türleri ile akıl almaz değerlerle beğenimize takdim edilmiştir.





Atkı Markaları





Satışı yapılan başörtüler içinde Türkiyede en büyük başörtüsü markaları bulunmaktadır.





·Armine Fular





·Aker Atkı





·Vakko Şal





·Elemira Eşarp





·Ecenur Başörtüsü





Başörtüsü Örneklerini





İpek ve keten başörtülerinin en harika numunelerini şahit olmak için world-wide-web sitemiz yada eşarp satım dükkanımıza çabucak gelmelisiniz. Jakarlı ve fantazi eşarplar yanısıra düz pashmina türlerinin en hoşa giden türleri beğeninize arzedilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder