3 Mayıs 2012 Perşembe

Tesettür modelleri 2011




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Dükkanı





Elemira şal istanbul eminönüde onlarca marka başörtüsünü bir arada bulabileceğiniz satış dükkanı ile tüm bayanların gözdesi haline gelmiştir. Şal, eşarp, yazma ve tülbent yanında fular ve bone çeşitlerinin en güzel örnekleri ile şal dükkanında bulma fırsatı yakalayabilirsiniz.





Toptan Eşarp Satış





Şirket ayrıca toptan şal satışları ilede en mütenasip fiyatları hayata geçiren yokladığınız tüm başörtüsü marka ve çeşitlerinede ister mağzadan ister on-line başörtüsü satış dükkanından elde etme kolaylığı sunmaktadır.





On The Net Şal Satışları









Eminönüde var olan başörtüsü satış dükkanına gelme imkanı olmayanlar için hemde net sitesinde on the web eşarp, şal ve bone satışları yapılmaktadır. Türkiyenin neresinde olursanız olun bir klikle bütün atkı markalarına elde etme imkanı sizi bekliyor olacak.





Şal Aksesuarları





100'Lerce atkı nevi içinde hatta güzelliğinize güzellik ekleyecek başörtüsü aksesuarları içinden seçim yapmakta zorlanacağınız ürün türlerinden bazıları şunlardır. Fular iğneleri iğne çeşitleri, Şal bantları ile kolluk ve boyunluk çeşitlerinin en harika örnekleri eşarp dükkanında satıma arzedilmiştir.





Bone ve Yazma Çeşitleri





Fular altında menfaatlenilen en zarif bone örneklerini ile düz, saten ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone türlerini on-line yada mağazamıza gelerek edinebilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma türleri ile şaşırtıcı değerlerle zevkimize takdim edilmiştir.





Fular Markaları





Satışı yapılan şallar içinde Tc'de en büyük fular markaları bulunmaktadır.





·Armine Şal





·Aker Fular





·Vakko Şal





·Elemira Atkı





·Ecenur Atkı





Şal Numunelerini





İpek ve keten eşarpların en hoş örneklerini şahit olmak için internet sitemiz yada atkı satış mağazamıza hemen gelmelisiniz. Jakarlı ve fantazi atkılar yanısıra düz pashmina çeşitlerinin en sevilen türleri zevkinize takdim edilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder