3 Mayıs 2012 Perşembe

Tesettür modelleri Mağaza




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Mağazası





Elemira atkı istanbul eminönüde onlarca marka başörtüsünü aynı anda sağlayabileceğiniz satış dükkanı ile bütün kadınların favorisi haline gelmiştir. Eşarp, eşarp, yazma ve tülbent yanında şal ve bone modellerinin en hoş örnekleri ile şal mağazasında bulabilirsiniz.





Toptan Atkı Satış





Şirket hatta toptan fular satışları ilede en yaraşır değerleri tatbikeden araştırdığınız tüm başörtüsü marka ve türlerinede arzu ederseniz satış noktasından ister online başörtüsü satış mağazasından varma kolaylığı sunmaktadır.





On The Net Şal Satışları









Eminönüde var olan fular satış mağazasına gelme fırsatı bulunmayanlar için hatta world wide web sitesinde on the net eşarp, eşarp ve bone satışları gerçekleştirilmektedir. Tcnin neresinde bulunursanız bulunun bir tıkla bütün başörtüsü markalarına elde etme olanağı sizi bekliyor olacak.





Başörtüsü Aksesuarları





100'Lerce fular çeşidi içinde hatta cazibeliğinize güzellik katacak fular aksesuarları arasından tercih etmekte zorlanacağınız eser çeşitlerinden bazıları şunlardır. Başörtüsü iğneleri broş çeşitleri, Eşarp bantları ile kolluk ve boyunluk modellerinin en güzel numuneleri fular mağazasında satışa takdim edilmiştir.





Bone ve Yazma türleri





Şal altında faydalanılan en hoş bone örneklerini ile düz, atlas ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone çeşitlerini online veya dükkanımıza ulaşarak alabilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma türleri ile olağanüstü bedellere zevkimize sunulmuştur.





Başörtüsü Markaları





Satımı yapılan fularlar arasında Türkiyede en büyük eşarp markaları mevcuttur.





·Armine Atkı





·Aker Fular





·Vakko Başörtüsü





·Elemira Eşarp





·Ecenur Eşarp





Şal Örneklerini





İpek ve keten şalların en güzel örneklerini görmek için net sitemiz yada atkı satım mağazamıza hemen gelmelisiniz. Jakarlı ve fantazi fularlar ilavinde düz pashmina çeşitlerinin en sevilen türleri zevkinize sunulmuştur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder