4 Mayıs 2012 Cuma

Tesettür modelleri Ankara




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Dükkanı





Elemira atkı istanbul eminönüde onlarca marka başörtüsünü aynı yerde bulabileceğiniz satış dükkanı ile tüm kadınların favorisi durumuna gelmiştir. Başörtüsü, şal, yazma ve tülbent ilavinde atkı ve bone modellerinin en harika numuneleri ile fular dükkanında bulabilirsiniz.





Toptan Şal Satış





Şirket ayrıca toptan eşarp satışları ilede en uygun değerleri hayata geçiren yokladığınız bütün eşarp marka ve çeşitlerinede diler mağazadan arzu ederseniz on the net eşarp satış mağazasından erişme elverişliliği sunmaktadır.





On The İnternet Eşarp Satışları









Eminönüde bulunan şal satış mağazasına yetişme fırsatı bulunmayanlar için ayrıca internet sitesinde on the net eşarp, başörtüsü ve bone satışları yapılmaktadır. Türkiye cumhuiyetinin neresinde bulunursanız bulunun bir klikle bütün şal markalarına ulaşma fırsatı sizi bekliyor olacak.





Eşarp Aksesuarları





Yüzlerce fular nevi arasında ayrı olarak güzelliğinize güzellik katacak eşarp aksesuarları içinden seçim yapmakta sıkıntı çekeceğiniz eser çeşitlerinden herhangi birisi şunlardır. Eşarp iğneleri iğne çeşitleri, Eşarp bantları ile kolluk ve boyunluk türlerinin en güzel numuneleri atkı mağazasında satışa arzedilmiştir.





Bone ve Yazma Çeşitleri





Fular altında faydalanılan en hoş bone numunelerini ile düz, atlas ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone modellerini on the net yada dükkanımıza gelerek satın alabilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma türleri ile inanılmaz fiyatlarla zevkimize sunulmuştur.





Başörtüsü Markaları





Satışı yapılan başörtüler arasında Türkiyede büyük atkı markaları mevcuttur.





·Armine Eşarp





·Aker Fular





·Vakko Başörtüsü





·Elemira Şal





·Ecenur Şal





Şal Modelleri





İpek ve keten şalların en güzel numunelerini görmek için world-wide-web sitemiz yada başörtüsü satım mağazamıza derhal ziyaret etmelisiniz. Jakarlı ve fantazi atkılar ilavinde düz pashmina çeşitlerinin en hoşlanılan çeşitleri beğenize sunulmuştur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder