3 Mayıs 2012 Perşembe

Tesettür modelleri Ankara




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Mağazası





Elemira atkı istanbul eminönüde 10'larca marka başörtüsünü bir arada keşfedebileceğiniz satış mağazası ile tüm bayanların sevgilisi haline gelmiştir. Atkı, şal, yazma ve tülbent yanında eşarp ve bone türlerinin en güzel örnekleri ile eşarp mağazasında bulma şansınız bulunmaktadır.





Toplu olarak Fular Satış





Şirket hatta toplu olarak eşarp satışları ilede en yaraşır ederleri hayata geçiren yokladığınız tüm eşarp marka ve türlerinede arzu ederseniz mağzadan diler online fular satış mağazasından varma kolaylığı sunmaktadır.





On-Line Eşarp Satışları









Eminönüde bulunmakta olan şal satış dükkanına yetişme fırsatı olmayanlar için ayrı olarak internet sitesinde on the web fular, başörtüsü ve bone satışları gerçekleştirilmektedir. Türkiye cumhuiyetinin hangi yerinde olursanız olun bir tıkla bütün başörtüsü markalarına ulaşma olanağı sizleri bekliyor olacak.





Başörtüsü Aksesuarları





Yüzlerce şal türü içinde hatta cazibeliğinize cazibelik ilave edecek eşarp aksesuarları içinden seçim yapmakta zorlanacağınız ürün çeşitlerinden bazıları şunlardır. Şal iğneleri broş çeşitleri, Eşarp bantları ile kolluk ve boyunluk modellerinin en güzel numuneleri eşarp mağazasında satışa arzedilmiştir.





Bone ve Yazma çeşitleri





Fular altında yararlanılan en şık bone numunelerini ile düz, saten ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone modellerini on-line yahut mağazamıza gelerek satın alabilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma çeşitleri ile olağanüstü bedellere beğenimize takdim edilmiştir.





Atkı Markaları





Satışı yapılan fularlar içinde Türkiyede büyük fular markaları bulunmaktadır.





·Armine Eşarp





·Aker Fular





·Vakko Atkı





·Elemira Fular





·Ecenur Eşarp





Atkı Modelleri





İpek ve keten eşarpların en güzel örneklerini bakmak için world-wide-web sitemiz yada fular satım dükkanımıza hemen uğramalısınız. Jakarlı ve fantazi atkılar yanısıra düz pashmina modellerinin en sevilen türleri zevkinize takdim edilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder