3 Mayıs 2012 Perşembe

Tesettür modelleri Fiyatları




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Dükkanı





Elemira başörtüsü istanbul eminönüde onlarca marka başörtüsünü aynı yerde bulabileceğiniz satış mağazası ile tüm hanımların sevgilisi haline gelmiştir. Atkı, şal, yazma ve tülbent yanında fular ve bone türlerinin en hoş örnekleri ile eşarp mağazasında bulma şansınız bulunmaktadır.





Toptan Eşarp Satış





Firma hatta toplu olarak başörtüsü satışları ilede en yakışır değerleri tatbikeden aradığınız tüm fular marka ve çeşitlerinede arzu ederseniz satış noktasından ister on the web atkı satış mağazasından elde etme elverişliliği sunmaktadır.





On The Web Fular Satışları









Eminönüde bulunan eşarp satış dükkanına yetişme fırsatı olmayanlar için hatta net sitesinde on-line atkı, eşarp ve bone satışları ifa edilmektedir. Türkiyenin hangi bölgesinde yaşıyorsanız yaşayın bir klikle bütün fular markalarına varma olanağı sizleri bekliyor olacak.





Eşarp Aksesuarları





100'Lerce fular nevi arasında ayrıca cazibeliğinize güzellik katacak fular aksesuarları arasından seçim yapmakta zorlanacağınız eser çeşitlerinden kimisi şunlardır. Şal iğneleri iğne türleri, Başörtüsü bantları ile kolluk ve boyunluk modellerinin en harika örnekleri eşarp dükkanında satışa sunulmuştur.





Bone ve Yazma Çeşitleri





Şal altında menfaatlenilen en şık bone örneklerini ile düz, atlas ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone türlerini on the web yahut dükkanımıza ulaşarak edinebilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma türleri ile akıl almaz değerlerle zevkimize sunulmuştur.





Eşarp Markaları





Satışı yapılan atkılar içinde Tc'de en büyük şal markaları bulunmaktadır.





·Armine Eşarp





·Aker Şal





·Vakko Eşarp





·Elemira Eşarp





·Ecenur Atkı





Eşarp Modelleri





İpek ve keten başörtülerinin en hoş numunelerini bakmak için world-wide-web sitemiz yada eşarp satış dükkanımıza derhal uğramalısınız. Jakarlı ve fantazi şallar yanında düz pashmina çeşitlerinin en sevilen çeşitleri zevkinize sunulmuştur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder