4 Mayıs 2012 Cuma

Tesettür modelleri Nereden alınır




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Mağazası





Elemira başörtüsü istanbul eminönüde 10'larca marka atkıyı bir arada bulabileceğiniz satış mağazası ile bütün kadınların gözdesi durumuna gelmiştir. Başörtüsü, eşarp, yazma ve tülbent yanında atkı ve bone türlerinin en hoş numuneleri ile atkı mağazasında bulma fırsatı yakalayabilirsiniz.





Toplu olarak Eşarp Satış





Firma ayrıca toptan eşarp satışları ilede en yakışır fiyatları tatbikeden yokladığınız bütün fular marka ve türlerinede arzu ederseniz mağzadan arzu ederseniz on-line şal satış dükkanından erişme kolaylığı takdim etmektedir.





On The Net Fular Satışları









Eminönüde bulunmakta olan fular satış dükkanına yetişme imkanı olmayanlar için hemde web sitesinde on the web başörtüsü, başörtüsü ve bone satımları ifa edilmektedir. Türkiyenin neresinde olursanız olun bir klikle bütün şal markalarına ulaşma imkanı sizleri bekliyor olacak.





Fular Aksesuarları





Yüzlerce atkı nevi içinde hemde cazibeliğinize hoşluk ilave edecek şal aksesuarları içinden tercih etmekte zorlanacağınız ürün çeşitlerinden kimisi şunlardır. Şal iğneleri iğne türleri, Şal bantları ile kolluk ve boyunluk türlerinin en güzel numuneleri şal dükkanında satışa sunulmuştur.





Bone ve Yazma çeşitleri





Şal altında faydalanılan en zarif bone numunelerini ile düz, saten ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone çeşitlerini on-line yada mağazamıza ulaşarak satın alabilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma türleri ile şaşırtıcı bedellere beğenimize takdim edilmiştir.





Fular Markaları





Satışı yapılan fularlar içinde Tc'de büyük fular markaları mevcuttur.





·Armine Fular





·Aker Fular





·Vakko Şal





·Elemira Fular





·Ecenur Başörtüsü





Eşarp Numunelerini





İpek ve keten eşarpların en güzel örneklerini görmek için web sitemiz yada şal satış mağazamıza derhal ziyaret etmelisiniz. Jakarlı ve fantazi atkılar yanısıra düz pashmina modellerinin en hoşa giden türleri beğeninize arzedilmiştir.


1 yorum:

  1. ben şu ana kadar hep http://www.superesarp.com dan alışveriş yaptım çok memnun kaldım hizmetleri çok iyi aynı gün kargoladılar su zamana kadar hem de çok güzel bir kutuda geldi eşarplarım :)

    YanıtlaSil