3 Mayıs 2012 Perşembe

Tesettür modelleri Mağaza




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Mağazası





Elemira atkı istanbul eminönüde 10'larca marka atkıyı bir arada sağlayabileceğiniz satış mağazası ile bütün kadınların favorisi durumuna gelmiştir. Başörtüsü, şal, yazma ve tülbent yanında atkı ve bone türlerinin en harika numuneleri ile başörtüsü mağazasında bulabilirsiniz.





Toplu olarak Fular Satış





Şirket hemde toplu olarak atkı satışları ilede en uygun değerleri tatbikeden araştırdığınız tüm atkı marka ve modellerine diler mağzadan diler online eşarp satış dükkanından varma elverişliliği sunmaktadır.





On-Line Fular Satışları









Eminönüde olan atkı satış mağazasına yetişme fırsatı olmayanlar için ayrıca internet sitesinde on-line başörtüsü, atkı ve bone satımları ifa edilmektedir. Türkiye cumhuiyetinin hangi bölgesinde yaşıyorsanız yaşayın bir tıkla tüm başörtüsü markalarına elde etme imkanı sizi bekliyor olacak.





Şal Aksesuarları





Yüzlerce eşarp nevi arasında ayrı olarak güzelliğinize güzellik ekleyecek fular aksesuarları arasından seçim yapmakta sıkıntı çekeceğiniz ürün çeşitlerinden herhangi birisi şunlardır. Atkı iğneleri iğne türleri, Şal bantları ile kolluk ve boyunluk çeşitlerinin en harika örnekleri atkı mağazasında satışa takdim edilmiştir.





Bone ve Yazma türleri





Fular altında kullanılan en hoş bone modelleri ile düz, atlas ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone modellerini on the web yada mağazamıza gelerek edinebilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma türleri ile inanılmaz bedellere beğenimize sunulmuştur.





Başörtüsü Markaları





Satımı yapılan fularlar arasında Türkiye cumhuriyetinde büyük başörtüsü markaları mevcuttur.





·Armine Başörtüsü





·Aker Şal





·Vakko Şal





·Elemira Eşarp





·Ecenur Başörtüsü





Eşarp Numunelerini





İpek ve keten atkıların en güzel örneklerini bakmak için web sitemiz yada başörtüsü satış dükkanımıza derhal uğramalısınız. Jakarlı ve fantazi fularlar yanısıra düz pashmina modellerinin en hoşlanılan çeşitleri beğenize sunulmuştur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder