3 Mayıs 2012 Perşembe

Tesettür modelleri Online mağazalar




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Mağazası





Elemira şal istanbul eminönüde onlarca marka eşarbı aynı anda sağlayabileceğiniz satış mağazası ile bütün hanımların sevgilisi haline gelmiştir. Başörtüsü, eşarp, yazma ve tülbent ilavinde atkı ve bone modellerinin en güzel numuneleri ile başörtüsü dükkanında bulma şansınız bulunmaktadır.





Toptan Eşarp Satış





Firma hemde toplu olarak fular satışları ilede en mütenasip fiyatları hayata geçiren araştırdığınız tüm fular marka ve türlerinede arzu ederseniz satış noktasından arzu ederseniz online başörtüsü satış mağazasından ulaşma kolaylığı sunmaktadır.





On The Web Şal Satışları









Eminönüde bulunmakta olan başörtüsü satış mağazasına gelme imkanı olmayanlar için ayrı olarak net sitesinde on the net şal, başörtüsü ve bone satımları uygulanmaktadır. Tcnin hangi yerinde yaşıyorsanız yaşayın bir klikle tüm başörtüsü markalarına elde etme olanağı sizi bekliyor olacak.





Atkı Aksesuarları





Yüzlerce atkı türü arasında hatta hoşluğunuza güzellik ekleyecek şal aksesuarları arasından seçim yapmakta zorlanacağınız ürün çeşitlerinden kimisi şunlardır. Başörtüsü iğneleri iğne türleri, Fular bantları ile kolluk ve boyunluk çeşitlerinin en güzel numuneleri fular dükkanında satıma takdim edilmiştir.





Bone ve Yazma türleri





Şal altında kullanılan en hoş bone örneklerini ile düz, atlas ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone türlerini online yada mağazamıza gelerek satın alabilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma çeşitleri ile olağanüstü değerlerle zevkimize sunulmuştur.





Şal Markaları





Satışı yapılan başörtüler içinde Tc'de en büyük eşarp markaları bulunmaktadır.





·Armine Fular





·Aker Fular





·Vakko Atkı





·Elemira Başörtüsü





·Ecenur Fular





Atkı Modelleri





İpek ve keten başörtülerinin en hoş modelleri şahit olmak için world-wide-web sitemiz yada fular satım mağazamıza derhal gelmelisiniz. Jakarlı ve fantazi atkılar ilavinde düz pashmina çeşitlerinin en beğenilen türleri zevkinize arzedilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder