4 Mayıs 2012 Cuma

Tesettür modelleri Bursa




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Mağazası





Elemira atkı istanbul eminönüde onlarca marka eşarbı bir arada sağlayabileceğiniz satış mağazası ile bütün kızların favorisi haline gelmiştir. Eşarp, atkı, yazma ve tülbent yanısıra fular ve bone türlerinin en güzel modelleri ile atkı dükkanında bulma şansınız bulunmaktadır.





Toptan Şal Satış





Şirket ayrıca toptan şal satışları ilede en uygun fiyatları tatbikeden araştırdığınız tüm başörtüsü marka ve çeşitlerinede arzu ederseniz satış noktasından diler on the web eşarp satış dükkanından erişme kolaylığı takdim etmektedir.





On The Web Fular Satışları









Eminönüde bulunan eşarp satış mağazasına gelme imkanı olmayanlar için ayrıca internet sitesinde online fular, şal ve bone satımları ifa edilmektedir. Tcnin neresinde olursanız olun bir klikle bütün atkı markalarına elde etme olanağı sizleri bekliyor olacak.





Şal Aksesuarları





100'Lerce eşarp nevi arasında hemde cazibeliğinize cazibelik ekleyecek başörtüsü aksesuarları arasından seçim yapmakta güçlük çekeceğiniz ürün türlerinden kimisi şunlardır. Fular iğneleri broş çeşitleri, Fular bantları ile kolluk ve boyunluk çeşitlerinin en harika modelleri fular mağazasında satışa takdim edilmiştir.





Bone ve Yazma türleri





Şal altında menfaatlenilen en güzel bone modelleri ile düz, atlas ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone türlerini on the internet yahut dükkanımıza ulaşarak alabilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma türleri ile olağanüstü bedellere zevkimize takdim edilmiştir.





Şal Markaları





Satımı yapılan başörtüler içinde Tc'de en büyük atkı markaları bulunmaktadır.





·Armine Fular





·Aker Başörtüsü





·Vakko Şal





·Elemira Başörtüsü





·Ecenur Fular





Başörtüsü Modelleri





İpek ve keten şalların en güzel modelleri şahit olmak için website sitemiz yada eşarp satış mağazamıza derhal ziyaret etmelisiniz. Jakarlı ve fantazi atkılar yanısıra düz pashmina çeşitlerinin en beğenilen türleri beğeninize takdim edilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder