4 Mayıs 2012 Cuma

Tesettür modelleri Nereden alınır




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Mağazası





Elemira başörtüsü istanbul eminönüde 10'larca marka eşarbı aynı yerde keşfedebileceğiniz satış dükkanı ile tüm bayanların favorisi haline gelmiştir. Şal, atkı, yazma ve tülbent ilavinde eşarp ve bone çeşitlerinin en güzel modelleri ile atkı mağazasında bulma şansınız bulunmaktadır.





Toptan Atkı Satış





Şirket hatta toptan başörtüsü satışları ilede en mütenasip fiyatları tatbikeden araştırdığınız tüm fular marka ve türlerinede arzu ederseniz mağzadan arzu ederseniz on the internet atkı satış mağazasından elde etme kolaylığı sunmaktadır.





On The Net Fular Satışları









Eminönüde bulunmakta olan şal satış dükkanına gelme fırsatı bulunmayanlar için ayrıca net sitesinde on the web şal, eşarp ve bone satımları uygulanmaktadır. Türkiye cumhuiyetinin neresinde yaşıyorsanız yaşayın bir klikle tüm atkı markalarına varma imkanı sizi bekliyor olacak.





Şal Aksesuarları





Yüzlerce atkı çeşidi içinde ayrı olarak cazibeliğinize güzellik ekleyecek eşarp aksesuarları içinden seçim yapmakta güçlük çekeceğiniz ürün çeşitlerinden bazıları şunlardır. Şal iğneleri broş türleri, Eşarp bantları ile kolluk ve boyunluk türlerinin en güzel numuneleri fular dükkanında satıma arzedilmiştir.





Bone ve Yazma çeşitleri





Fular altında yararlanılan en hoş bone örneklerini ile düz, saten ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone çeşitlerini on the internet yada mağazamıza ulaşarak satın alabilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma çeşitleri ile olağanüstü bedellere zevkimize sunulmuştur.





Başörtüsü Markaları





Satışı yapılan eşarplar arasında Türkiye cumhuriyetinde en büyük eşarp markaları mevcuttur.





·Armine Atkı





·Aker Atkı





·Vakko Şal





·Elemira Atkı





·Ecenur Başörtüsü





Eşarp Örneklerini





İpek ve keten atkıların en hoş numunelerini bakmak için web sitemiz yada atkı satış dükkanımıza çabucak uğramalısınız. Jakarlı ve fantazi fularlar yanında düz pashmina türlerinin en hoşlanılan türleri zevkinize sunulmuştur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder