4 Mayıs 2012 Cuma

Tesettür modelleri İsnbul




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Mağazası





Elemira atkı istanbul eminönüde onlarca marka başörtüsünü bir arada keşfedebileceğiniz satış dükkanı ile tüm kızların gözdesi durumuna gelmiştir. Başörtüsü, atkı, yazma ve tülbent yanısıra fular ve bone çeşitlerinin en hoş örnekleri ile eşarp mağazasında bulma şansınız bulunmaktadır.





Toptan Atkı Satış





Şirket hemde toptan fular satışları ilede en mütenasip ederleri uygulayan araştırdığınız tüm fular marka ve çeşitlerinede ister mağzadan diler on the web eşarp satış dükkanından elde etme elverişliliği sunmaktadır.





On The Web Atkı Satışları









Eminönüde olan başörtüsü satış dükkanına gelme fırsatı olmayanlar için ayrıca internet sitesinde on the web atkı, şal ve bone satışları ifa edilmektedir. Tcnin neresinde olursanız olun bir tıkla bütün başörtüsü markalarına varma fırsatı sizleri bekliyor olacak.





Eşarp Aksesuarları





100'Lerce eşarp nevi arasında ayrıca hoşluğunuza cazibelik ilave edecek atkı aksesuarları arasından seçim yapmakta sıkıntı çekeceğiniz eser çeşitlerinden herhangi birisi şunlardır. Fular iğneleri iğne çeşitleri, Eşarp bantları ile kolluk ve boyunluk modellerinin en harika modelleri fular mağazasında satıma sunulmuştur.





Bone ve Yazma çeşitleri





Şal altında kullanılan en şık bone numunelerini ile düz, saten ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone türlerini on-line yahut mağazamıza ulaşarak alabilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma çeşitleri ile akıl almaz değerlerle zevkimize sunulmuştur.





Eşarp Markaları





Satışı yapılan eşarplar içinde Türkiyede büyük fular markaları bulunmaktadır.





·Armine Atkı





·Aker Eşarp





·Vakko Eşarp





·Elemira Fular





·Ecenur Eşarp





Eşarp Örneklerini





İpek ve keten eşarpların en güzel örneklerini şahit olmak için word wide web sitemiz yada atkı satış mağazamıza çabucak uğramalısınız. Jakarlı ve fantazi şallar yanında düz pashmina çeşitlerinin en hoşa giden çeşitleri beğenize arzedilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder