3 Mayıs 2012 Perşembe

Tesettür modelleri Shop




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Mağazası





Elemira başörtüsü istanbul eminönüde 10'larca marka başörtüsünü aynı anda keşfedebileceğiniz satış dükkanı ile bütün hanımların sevgilisi haline gelmiştir. Eşarp, şal, yazma ve tülbent yanında eşarp ve bone çeşitlerinin en hoş örnekleri ile başörtüsü dükkanında bulma fırsatı yakalayabilirsiniz.





Toptan Şal Satış





Şirket hatta toplu olarak şal satışları ilede en uygun değerleri hayata geçiren araştırdığınız tüm eşarp marka ve türlerinede ister mağzadan arzu ederseniz on the net başörtüsü satış mağazasından elde etme elverişliliği takdim etmektedir.





Online Atkı Satışları









Eminönüde bulunmakta olan şal satış dükkanına gelme fırsatı bulunmayanlar için hemde world wide web sitesinde on the net atkı, atkı ve bone satımları ifa edilmektedir. Tcnin neresinde olursanız olun bir klikle bütün şal markalarına erişme fırsatı sizi bekliyor olacak.





Eşarp Aksesuarları





Yüzlerce atkı nevi arasında hemde cazibeliğinize güzellik ekleyecek eşarp aksesuarları içinden seçim yapmakta zorlanacağınız ürün türlerinden kimisi şunlardır. Eşarp iğneleri iğne çeşitleri, Fular bantları ile kolluk ve boyunluk çeşitlerinin en güzel örnekleri eşarp dükkanında satıma takdim edilmiştir.





Bone ve Yazma türleri





Şal altında menfaatlenilen en şık bone örneklerini ile düz, saten ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone modellerini on the internet yahut mağazamıza ulaşarak edinebilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma türleri ile olağanüstü değerlerle beğenimize sunulmuştur.





Şal Markaları





Satımı yapılan atkılar arasında Tc'de en büyük şal markaları bulunmaktadır.





·Armine Başörtüsü





·Aker Şal





·Vakko Başörtüsü





·Elemira Başörtüsü





·Ecenur Şal





Eşarp Modelleri





İpek ve keten eşarpların en harika numunelerini görmek için world-wide-web sitemiz yada atkı satım mağazamıza hemen uğramalısınız. Jakarlı ve fantazi eşarplar ilavinde düz pashmina türlerinin en hoşa giden türleri zevkinize takdim edilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder