4 Mayıs 2012 Cuma

Tesettür modelleri Ankara shop




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Dükkanı





Elemira başörtüsü istanbul eminönüde onlarca marka şalı bir arada bulabileceğiniz satış dükkanı ile tüm bayanların gözdesi haline gelmiştir. Atkı, eşarp, yazma ve tülbent yanısıra şal ve bone türlerinin en güzel örnekleri ile atkı mağazasında bulabilirsiniz.





Toptan Atkı Satış





Firma hemde toplu olarak atkı satışları ilede en mütenasip değerleri hayata geçiren araştırdığınız bütün eşarp marka ve türlerinede diler satış noktasından diler online atkı satış mağazasından varma kolaylığı takdim etmektedir.





Online Atkı Satışları









Eminönüde bulunan eşarp satış dükkanına gelme fırsatı bulunmayanlar için ayrıca internet sitesinde on-line fular, başörtüsü ve bone satımları gerçekleştirilmektedir. Tcnin hangi yerinde olursanız olun bir klikle tüm şal markalarına varma imkanı sizleri bekliyor olacak.





Eşarp Aksesuarları





100'Lerce eşarp türü içinde hemde cazibeliğinize cazibelik katacak eşarp aksesuarları arasından tercih etmekte sıkıntı çekeceğiniz ürün türlerinden bazıları şunlardır. Başörtüsü iğneleri broş çeşitleri, Atkı bantları ile kolluk ve boyunluk çeşitlerinin en hoş örnekleri başörtüsü dükkanında satıma sunulmuştur.





Bone ve Yazma Çeşitleri





Atkı altında kullanılan en güzel bone numunelerini ile düz, atlas ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone modellerini on the web yada dükkanımıza ulaşarak satın alabilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma çeşitleri ile inanılmaz değerlerle zevkimize takdim edilmiştir.





Eşarp Markaları





Satımı yapılan başörtüler arasında Türkiyede büyük fular markaları bulunmaktadır.





·Armine Fular





·Aker Atkı





·Vakko Eşarp





·Elemira Fular





·Ecenur Atkı





Eşarp Örneklerini





İpek ve keten atkıların en hoş örneklerini şahit olmak için net sitemiz yada atkı satım mağazamıza hemen gelmelisiniz. Jakarlı ve fantazi atkılar ilavinde düz pashmina modellerinin en beğenilen çeşitleri beğenize arzedilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder