4 Mayıs 2012 Cuma

Tesettür modelleri Nereden alınır




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Mağazası





Elemira eşarp istanbul eminönüde onlarca marka eşarbı bir arada keşfedebileceğiniz satış mağazası ile bütün bayanların sevgilisi durumuna gelmiştir. Şal, şal, yazma ve tülbent yanısıra atkı ve bone türlerinin en harika modelleri ile eşarp mağazasında bulma fırsatı yakalayabilirsiniz.





Toplu olarak Fular Satış





Şirket ayrıca toptan atkı satışları ilede en yakışır fiyatları uygulayan araştırdığınız tüm şal marka ve modellerine diler mağzadan ister on the net eşarp satış mağazasından erişme kolaylığı sunmaktadır.





On The Net Atkı Satışları









Eminönüde bulunan fular satış dükkanına yetişme fırsatı bulunmayanlar için ayrı olarak web sitesinde online şal, atkı ve bone satışları gerçekleştirilmektedir. Türkiye cumhuiyetinin neresinde olursanız olun bir klikle tüm eşarp markalarına elde etme fırsatı sizi bekliyor olacak.





Başörtüsü Aksesuarları





Yüzlerce şal çeşidi içinde ayrıca hoşluğunuza cazibelik ekleyecek fular aksesuarları içinden seçim yapmakta zorlanacağınız eser türlerinden kimisi şunlardır. Fular iğneleri broş çeşitleri, Başörtüsü bantları ile kolluk ve boyunluk çeşitlerinin en harika örnekleri fular mağazasında satıma takdim edilmiştir.





Bone ve Yazma Çeşitleri





Fular altında faydalanılan en şık bone modelleri ile düz, saten ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone türlerini on-line yada mağazamıza gelerek alabilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma çeşitleri ile akıl almaz bedellere beğenimize sunulmuştur.





Fular Markaları





Satımı yapılan atkılar içinde Türkiyede büyük fular markaları mevcuttur.





·Armine Fular





·Aker Başörtüsü





·Vakko Şal





·Elemira Fular





·Ecenur Şal





Başörtüsü Modelleri





İpek ve keten başörtülerinin en harika örneklerini görmek için internet sitemiz yada atkı satım mağazamıza hemen ziyaret etmelisiniz. Jakarlı ve fantazi şallar yanısıra düz pashmina modellerinin en hoşlanılan türleri zevkinize takdim edilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder