3 Mayıs 2012 Perşembe

Tesettür modelleri İstanbul mağazaları




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Mağazası





Elemira başörtüsü istanbul eminönüde onlarca marka şalı aynı yerde keşfedebileceğiniz satış dükkanı ile tüm kızların sevgilisi durumuna gelmiştir. Şal, başörtüsü, yazma ve tülbent yanında fular ve bone türlerinin en harika örnekleri ile fular dükkanında bulabilirsiniz.





Toptan Şal Satış





Firma hatta toptan şal satışları ilede en uygun ederleri hayata geçiren araştırdığınız bütün şal marka ve çeşitlerinede arzu ederseniz mağzadan diler on-line fular satış dükkanından varma elverişliliği takdim etmektedir.





On The Net Atkı Satışları









Eminönüde var olan atkı satış dükkanına yetişme imkanı olmayanlar için hemde world-wide-web sitesinde on the web atkı, başörtüsü ve bone satımları gerçekleştirilmektedir. Türkiye cumhuiyetinin neresinde olursanız olun bir klikle bütün fular markalarına elde etme fırsatı sizleri bekliyor olacak.





Şal Aksesuarları





100'Lerce atkı türü içinde hemde güzelliğinize hoşluk ilave edecek atkı aksesuarları arasından seçim yapmakta güçlük çekeceğiniz ürün türlerinden bazıları şunlardır. Başörtüsü iğneleri iğne çeşitleri, Fular bantları ile kolluk ve boyunluk türlerinin en harika numuneleri şal dükkanında satıma takdim edilmiştir.





Bone ve Yazma çeşitleri





Atkı altında menfaatlenilen en hoş bone modelleri ile düz, atlas ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone çeşitlerini on the web veya mağazamıza ulaşarak satın alabilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma çeşitleri ile inanılmaz bedellere beğenimize takdim edilmiştir.





Şal Markaları





Satımı yapılan şallar arasında Türkiyede en büyük atkı markaları bulunmaktadır.





·Armine Şal





·Aker Başörtüsü





·Vakko Başörtüsü





·Elemira Başörtüsü





·Ecenur Başörtüsü





Atkı Modelleri





İpek ve keten başörtülerinin en harika numunelerini görmek için internet sitemiz yada fular satış mağazamıza hemen ziyaret etmelisiniz. Jakarlı ve fantazi eşarplar yanında düz pashmina modellerinin en beğenilen türleri beğeninize arzedilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder