4 Mayıs 2012 Cuma

Tesettür modelleri Ankara shop




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Mağazası





Elemira şal istanbul eminönüde onlarca marka atkıyı aynı anda sağlayabileceğiniz satış mağazası ile bütün kadınların sevgilisi haline gelmiştir. Atkı, şal, yazma ve tülbent yanında eşarp ve bone türlerinin en güzel modelleri ile şal mağazasında bulma fırsatı yakalayabilirsiniz.





Toptan Fular Satış





Şirket hemde toptan atkı satışları ilede en uygun değerleri uygulayan aradığınız bütün fular marka ve türlerinede arzu ederseniz mağzadan ister on the web eşarp satış dükkanından ulaşma kolaylığı takdim etmektedir.





On The Net Atkı Satışları









Eminönüde bulunan fular satış mağazasına gelme imkanı olmayanlar için hatta world-wide-web sitesinde online eşarp, atkı ve bone satımları ifa edilmektedir. Türkiyenin hangi bölgesinde olursanız olun bir klikle tüm eşarp markalarına elde etme olanağı sizi bekliyor olacak.





Fular Aksesuarları





Yüzlerce şal nevi içinde ayrı olarak cazibeliğinize hoşluk ilave edecek eşarp aksesuarları içinden seçim yapmakta zorlanacağınız ürün türlerinden kimisi şunlardır. Eşarp iğneleri iğne çeşitleri, Eşarp bantları ile kolluk ve boyunluk çeşitlerinin en harika numuneleri başörtüsü mağazasında satışa arzedilmiştir.





Bone ve Yazma türleri





Fular altında menfaatlenilen en güzel bone örneklerini ile düz, saten ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone türlerini on the net yada mağazamıza ulaşarak edinebilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma çeşitleri ile olağanüstü bedellere beğenimize takdim edilmiştir.





Atkı Markaları





Satışı yapılan eşarplar arasında Tc'de büyük fular markaları bulunmaktadır.





·Armine Fular





·Aker Atkı





·Vakko Eşarp





·Elemira Fular





·Ecenur Atkı





Şal Modelleri





İpek ve keten başörtülerinin en hoş numunelerini şahit olmak için web sitemiz yada atkı satış mağazamıza çabucak ziyaret etmelisiniz. Jakarlı ve fantazi fularlar yanında düz pashmina modellerinin en beğenilen çeşitleri zevkinize arzedilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder