4 Mayıs 2012 Cuma

Tesettür modelleri Ankara shop




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Dükkanı





Elemira şal istanbul eminönüde onlarca marka şalı aynı yerde bulabileceğiniz satış mağazası ile tüm kızların favorisi durumuna gelmiştir. Eşarp, şal, yazma ve tülbent ilavinde şal ve bone türlerinin en hoş modelleri ile eşarp mağazasında bulma fırsatı yakalayabilirsiniz.





Toplu olarak Şal Satış





Firma ayrıca toplu olarak fular satışları ilede en yaraşır fiyatları tatbikeden araştırdığınız bütün eşarp marka ve türlerinede diler mağazadan ister on the web eşarp satış mağazasından ulaşma kolaylığı takdim etmektedir.





On The Net Eşarp Satışları









Eminönüde bulunmakta olan başörtüsü satış mağazasına gelme fırsatı bulunmayanlar için ayrı olarak net sitesinde on-line şal, fular ve bone satışları gerçekleştirilmektedir. Türkiye cumhuiyetinin neresinde olursanız olun bir tıkla tüm eşarp markalarına varma imkanı sizleri bekliyor olacak.





Fular Aksesuarları





Yüzlerce eşarp nevi içinde ayrıca hoşluğunuza güzellik katacak eşarp aksesuarları arasından tercih etmekte güçlük çekeceğiniz ürün çeşitlerinden kimisi şunlardır. Atkı iğneleri broş çeşitleri, Atkı bantları ile kolluk ve boyunluk modellerinin en harika modelleri fular dükkanında satışa sunulmuştur.





Bone ve Yazma türleri





Şal altında menfaatlenilen en şık bone modelleri ile düz, atlas ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone çeşitlerini on the net yada mağazamıza ulaşarak alabilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma türleri ile şaşırtıcı fiyatlarla beğenimize takdim edilmiştir.





Başörtüsü Markaları





Satışı yapılan şallar içinde Türkiye cumhuriyetinde büyük şal markaları mevcuttur.





·Armine Başörtüsü





·Aker Şal





·Vakko Fular





·Elemira Atkı





·Ecenur Atkı





Atkı Modelleri





İpek ve keten eşarpların en harika modelleri bakmak için net sitemiz yada atkı satım mağazamıza çabucak uğramalısınız. Jakarlı ve fantazi başörtüler yanısıra düz pashmina türlerinin en hoşlanılan çeşitleri zevkinize arzedilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder