3 Mayıs 2012 Perşembe

Tesettür modelleri 2012




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Mağazası





Elemira şal istanbul eminönüde 10'larca marka atkıyı bir arada keşfedebileceğiniz satış mağazası ile tüm bayanların favorisi haline gelmiştir. Eşarp, şal, yazma ve tülbent yanında atkı ve bone modellerinin en güzel modelleri ile şal dükkanında bulabilirsiniz.





Toplu olarak Eşarp Satış





Şirket ayrıca toptan başörtüsü satışları ilede en yakışır fiyatları uygulayan aradığınız bütün şal marka ve modellerine arzu ederseniz mağazadan arzu ederseniz on-line şal satış mağazasından varma elverişliliği sunmaktadır.





On The Web Fular Satışları









Eminönüde var olan şal satış dükkanına yetişme fırsatı olmayanlar için hemde internet sitesinde on-line şal, şal ve bone satışları ifa edilmektedir. Türkiyenin hangi yerinde yaşıyorsanız yaşayın bir klikle tüm eşarp markalarına elde etme imkanı sizleri bekliyor olacak.





Atkı Aksesuarları





100'Lerce eşarp türü içinde hemde cazibeliğinize hoşluk ekleyecek fular aksesuarları içinden tercih etmekte güçlük çekeceğiniz eser türlerinden herhangi birisi şunlardır. Atkı iğneleri broş çeşitleri, Başörtüsü bantları ile kolluk ve boyunluk modellerinin en hoş numuneleri eşarp mağazasında satışa sunulmuştur.





Bone ve Yazma türleri





Eşarp altında faydalanılan en zarif bone modelleri ile düz, saten ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone çeşitlerini on the net yahut dükkanımıza ulaşarak satın alabilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma çeşitleri ile inanılmaz fiyatlarla beğenimize sunulmuştur.





Eşarp Markaları





Satışı yapılan atkılar arasında Türkiye cumhuriyetinde büyük eşarp markaları mevcuttur.





·Armine Eşarp





·Aker Atkı





·Vakko Eşarp





·Elemira Fular





·Ecenur Atkı





Başörtüsü Örneklerini





İpek ve keten başörtülerinin en hoş örneklerini görmek için website sitemiz yada şal satış mağazamıza hemen ziyaret etmelisiniz. Jakarlı ve fantazi eşarplar yanısıra düz pashmina çeşitlerinin en hoşlanılan çeşitleri beğenize takdim edilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder