4 Mayıs 2012 Cuma

Tesettür modelleri Mağazası




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Dükkanı





Elemira atkı istanbul eminönüde onlarca marka başörtüsünü bir arada bulabileceğiniz satış dükkanı ile tüm bayanların favorisi haline gelmiştir. Eşarp, başörtüsü, yazma ve tülbent ilavinde şal ve bone modellerinin en hoş örnekleri ile başörtüsü mağazasında bulma şansınız bulunmaktadır.





Toplu olarak Şal Satış





Şirket ayrıca toplu olarak fular satışları ilede en uygun değerleri hayata geçiren aradığınız bütün eşarp marka ve modellerine diler mağazadan ister on the web atkı satış dükkanından varma elverişliliği sunmaktadır.





On The Web Eşarp Satışları









Eminönüde bulunan fular satış mağazasına yetişme fırsatı bulunmayanlar için ayrı olarak world-wide-web sitesinde on the web başörtüsü, eşarp ve bone satışları gerçekleştirilmektedir. Türkiye cumhuiyetinin hangi bölgesinde bulunursanız bulunun bir tıkla tüm şal markalarına erişme fırsatı sizleri bekliyor olacak.





Şal Aksesuarları





Yüzlerce eşarp türü içinde hemde cazibeliğinize güzellik katacak şal aksesuarları içinden tercih etmekte zorlanacağınız ürün çeşitlerinden bazıları şunlardır. Fular iğneleri broş çeşitleri, Fular bantları ile kolluk ve boyunluk türlerinin en harika numuneleri atkı dükkanında satıma takdim edilmiştir.





Bone ve Yazma türleri





Şal altında kullanılan en şık bone örneklerini ile düz, saten ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone çeşitlerini on the net veya mağazamıza ulaşarak alabilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma türleri ile şaşırtıcı değerlerle zevkimize sunulmuştur.





Başörtüsü Markaları





Satışı yapılan atkılar içinde Tc'de büyük şal markaları bulunmaktadır.





·Armine Fular





·Aker Başörtüsü





·Vakko Başörtüsü





·Elemira Şal





·Ecenur Atkı





Atkı Numunelerini





İpek ve keten başörtülerinin en hoş örneklerini şahit olmak için word wide web sitemiz yada fular satım dükkanımıza çabucak gelmelisiniz. Jakarlı ve fantazi başörtüler yanısıra düz pashmina çeşitlerinin en hoşa giden türleri beğeninize arzedilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder