4 Mayıs 2012 Cuma

Tesettür modelleri Mağaza




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Dükkanı





Elemira şal istanbul eminönüde onlarca marka başörtüsünü bir arada sağlayabileceğiniz satış dükkanı ile bütün hanımların gözdesi durumuna gelmiştir. Eşarp, şal, yazma ve tülbent yanında atkı ve bone türlerinin en güzel örnekleri ile başörtüsü dükkanında bulabilirsiniz.





Toptan Fular Satış





Firma hatta toptan eşarp satışları ilede en mütenasip fiyatları hayata geçiren aradığınız bütün eşarp marka ve modellerine arzu ederseniz satış noktasından arzu ederseniz on the net fular satış mağazasından erişme elverişliliği takdim etmektedir.





On The Web Eşarp Satışları









Eminönüde bulunan atkı satış mağazasına gelme imkanı olmayanlar için hemde internet sitesinde on the web atkı, fular ve bone satışları ifa edilmektedir. Türkiye cumhuiyetinin neresinde olursanız olun bir klikle tüm fular markalarına erişme olanağı sizi bekliyor olacak.





Eşarp Aksesuarları





100'Lerce şal nevi arasında hatta hoşluğunuza hoşluk katacak atkı aksesuarları içinden seçim yapmakta zorlanacağınız eser türlerinden bazıları şunlardır. Atkı iğneleri iğne türleri, Eşarp bantları ile kolluk ve boyunluk modellerinin en güzel numuneleri şal mağazasında satıma takdim edilmiştir.





Bone ve Yazma çeşitleri





Şal altında menfaatlenilen en zarif bone modelleri ile düz, saten ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone modellerini on-line yada dükkanımıza ulaşarak alabilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma türleri ile akıl almaz değerlerle beğenimize takdim edilmiştir.





Atkı Markaları





Satımı yapılan başörtüler içinde Tc'de en büyük eşarp markaları mevcuttur.





·Armine Şal





·Aker Şal





·Vakko Şal





·Elemira Şal





·Ecenur Fular





Başörtüsü Modelleri





İpek ve keten başörtülerinin en harika örneklerini görmek için website sitemiz yada eşarp satış dükkanımıza derhal gelmelisiniz. Jakarlı ve fantazi eşarplar yanında düz pashmina modellerinin en hoşlanılan türleri beğenize arzedilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder