3 Mayıs 2012 Perşembe

Tesettür modelleri 2011




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Dükkanı





Elemira başörtüsü istanbul eminönüde onlarca marka şalı aynı yerde sağlayabileceğiniz satış dükkanı ile tüm bayanların gözdesi haline gelmiştir. Eşarp, başörtüsü, yazma ve tülbent yanında fular ve bone modellerinin en güzel örnekleri ile şal mağazasında bulma fırsatı yakalayabilirsiniz.





Toptan Fular Satış





Firma hatta toptan şal satışları ilede en yakışır ederleri uygulayan araştırdığınız bütün başörtüsü marka ve türlerinede diler mağzadan arzu ederseniz online eşarp satış dükkanından erişme kolaylığı sunmaktadır.





On The İnternet Şal Satışları









Eminönüde bulunan fular satış mağazasına gelme fırsatı olmayanlar için ayrıca web sitesinde on-line eşarp, fular ve bone satışları gerçekleştirilmektedir. Türkiye cumhuiyetinin hangi bölgesinde olursanız olun bir tıkla tüm başörtüsü markalarına varma olanağı sizi bekliyor olacak.





Atkı Aksesuarları





100'Lerce başörtüsü türü arasında ayrıca güzelliğinize hoşluk ilave edecek şal aksesuarları içinden seçim yapmakta güçlük çekeceğiniz eser çeşitlerinden kimisi şunlardır. Eşarp iğneleri broş türleri, Şal bantları ile kolluk ve boyunluk modellerinin en harika örnekleri fular dükkanında satıma arzedilmiştir.





Bone ve Yazma çeşitleri





Atkı altında yararlanılan en hoş bone numunelerini ile düz, atlas ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone modellerini on the web yahut dükkanımıza ulaşarak satın alabilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma çeşitleri ile inanılmaz değerlerle beğenimize sunulmuştur.





Şal Markaları





Satışı yapılan başörtüler arasında Tc'de en büyük başörtüsü markaları bulunmaktadır.





·Armine Fular





·Aker Başörtüsü





·Vakko Fular





·Elemira Atkı





·Ecenur Eşarp





Eşarp Örneklerini





İpek ve keten şalların en harika modelleri şahit olmak için internet sitemiz yada atkı satış dükkanımıza derhal uğramalısınız. Jakarlı ve fantazi atkılar yanısıra düz pashmina türlerinin en hoşa giden çeşitleri beğeninize sunulmuştur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder