4 Mayıs 2012 Cuma

Tesettür modelleri Ankara




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Mağazası





Elemira atkı istanbul eminönüde 10'larca marka şalı bir arada sağlayabileceğiniz satış dükkanı ile tüm kızların sevgilisi haline gelmiştir. Eşarp, başörtüsü, yazma ve tülbent yanısıra şal ve bone türlerinin en harika örnekleri ile şal dükkanında bulabilirsiniz.





Toptan Eşarp Satış





Şirket ayrıca toplu olarak şal satışları ilede en yaraşır değerleri hayata geçiren araştırdığınız tüm eşarp marka ve çeşitlerinede ister mağzadan arzu ederseniz online atkı satış dükkanından erişme elverişliliği sunmaktadır.





On The İnternet Eşarp Satışları









Eminönüde olan başörtüsü satış dükkanına yetişme imkanı olmayanlar için hatta world-wide-web sitesinde on the internet başörtüsü, eşarp ve bone satımları ifa edilmektedir. Türkiyenin neresinde olursanız olun bir tıkla tüm atkı markalarına erişme imkanı sizi bekliyor olacak.





Şal Aksesuarları





100'Lerce fular çeşidi arasında ayrıca cazibeliğinize hoşluk katacak eşarp aksesuarları arasından seçim yapmakta güçlük çekeceğiniz ürün türlerinden herhangi birisi şunlardır. Eşarp iğneleri broş türleri, Eşarp bantları ile kolluk ve boyunluk çeşitlerinin en güzel numuneleri fular dükkanında satıma sunulmuştur.





Bone ve Yazma türleri





Atkı altında kullanılan en güzel bone örneklerini ile düz, saten ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone türlerini on the web veya dükkanımıza ulaşarak edinebilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma türleri ile inanılmaz değerlerle zevkimize takdim edilmiştir.





Fular Markaları





Satımı yapılan şallar arasında Türkiye cumhuriyetinde en büyük eşarp markaları bulunmaktadır.





·Armine Atkı





·Aker Eşarp





·Vakko Fular





·Elemira Başörtüsü





·Ecenur Fular





Eşarp Modelleri





İpek ve keten atkıların en harika numunelerini bakmak için net sitemiz yada eşarp satış dükkanımıza hemen uğramalısınız. Jakarlı ve fantazi eşarplar ilavinde düz pashmina çeşitlerinin en beğenilen türleri beğenize arzedilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder