3 Mayıs 2012 Perşembe

Tesettür modelleri Çeşitleri




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Dükkanı





Elemira atkı istanbul eminönüde 10'larca marka eşarbı aynı anda keşfedebileceğiniz satış dükkanı ile bütün kadınların gözdesi durumuna gelmiştir. Eşarp, şal, yazma ve tülbent ilavinde atkı ve bone modellerinin en güzel modelleri ile eşarp dükkanında bulma şansınız bulunmaktadır.





Toplu olarak Eşarp Satış





Şirket ayrıca toplu olarak eşarp satışları ilede en yakışır ederleri uygulayan aradığınız tüm şal marka ve türlerinede arzu ederseniz satış noktasından diler on-line başörtüsü satış mağazasından elde etme kolaylığı takdim etmektedir.





On The Net Fular Satışları









Eminönüde bulunan başörtüsü satış dükkanına gelme imkanı bulunmayanlar için ayrıca net sitesinde on the internet atkı, atkı ve bone satışları yapılmaktadır. Türkiyenin hangi bölgesinde olursanız olun bir klikle bütün eşarp markalarına elde etme olanağı sizi bekliyor olacak.





Başörtüsü Aksesuarları





100'Lerce atkı türü arasında ayrı olarak güzelliğinize güzellik ilave edecek fular aksesuarları arasından seçim yapmakta sıkıntı çekeceğiniz eser türlerinden bazıları şunlardır. Başörtüsü iğneleri iğne türleri, Başörtüsü bantları ile kolluk ve boyunluk modellerinin en harika modelleri eşarp mağazasında satışa takdim edilmiştir.





Bone ve Yazma çeşitleri





Eşarp altında menfaatlenilen en hoş bone modelleri ile düz, saten ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone modellerini on the internet veya dükkanımıza ulaşarak satın alabilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma çeşitleri ile inanılmaz değerlerle beğenimize sunulmuştur.





Atkı Markaları





Satışı yapılan fularlar içinde Türkiyede büyük başörtüsü markaları mevcuttur.





·Armine Atkı





·Aker Eşarp





·Vakko Başörtüsü





·Elemira Atkı





·Ecenur Atkı





Şal Örneklerini





İpek ve keten başörtülerinin en güzel örneklerini görmek için website sitemiz yada fular satım dükkanımıza derhal uğramalısınız. Jakarlı ve fantazi fularlar yanısıra düz pashmina modellerinin en hoşa giden çeşitleri zevkinize takdim edilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder