4 Mayıs 2012 Cuma

Tesettür modelleri Bursa




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Dükkanı





Elemira atkı istanbul eminönüde 10'larca marka şalı aynı yerde keşfedebileceğiniz satış dükkanı ile tüm hanımların gözdesi durumuna gelmiştir. Atkı, başörtüsü, yazma ve tülbent ilavinde eşarp ve bone çeşitlerinin en harika modelleri ile atkı mağazasında bulma fırsatı yakalayabilirsiniz.





Toptan Eşarp Satış





Firma hatta toptan başörtüsü satışları ilede en uygun değerleri uygulayan araştırdığınız bütün atkı marka ve modellerine arzu ederseniz satış noktasından ister on the net eşarp satış dükkanından varma elverişliliği takdim etmektedir.





Online Fular Satışları









Eminönüde bulunmakta olan eşarp satış mağazasına yetişme imkanı olmayanlar için hemde net sitesinde on the net şal, fular ve bone satışları uygulanmaktadır. Tcnin neresinde olursanız olun bir tıkla bütün atkı markalarına ulaşma fırsatı sizleri bekliyor olacak.





Atkı Aksesuarları





100'Lerce fular türü içinde hemde hoşluğunuza güzellik ilave edecek şal aksesuarları arasından seçim yapmakta sıkıntı çekeceğiniz ürün türlerinden herhangi birisi şunlardır. Şal iğneleri iğne çeşitleri, Eşarp bantları ile kolluk ve boyunluk çeşitlerinin en güzel örnekleri şal dükkanında satışa takdim edilmiştir.





Bone ve Yazma Çeşitleri





Atkı altında yararlanılan en şık bone numunelerini ile düz, atlas ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone modellerini on the internet veya dükkanımıza gelerek alabilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma çeşitleri ile inanılmaz değerlerle zevkimize sunulmuştur.





Eşarp Markaları





Satımı yapılan fularlar içinde Türkiye cumhuriyetinde büyük atkı markaları bulunmaktadır.





·Armine Eşarp





·Aker Şal





·Vakko Başörtüsü





·Elemira Eşarp





·Ecenur Eşarp





Eşarp Numunelerini





İpek ve keten başörtülerinin en güzel örneklerini şahit olmak için net sitemiz yada eşarp satım mağazamıza hemen ziyaret etmelisiniz. Jakarlı ve fantazi eşarplar yanısıra düz pashmina türlerinin en sevilen türleri beğeninize arzedilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder