4 Mayıs 2012 Cuma

Tesettür modelleri 2011




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Mağazası





Elemira başörtüsü istanbul eminönüde 10'larca marka eşarbı aynı yerde keşfedebileceğiniz satış dükkanı ile bütün kadınların favorisi haline gelmiştir. Eşarp, başörtüsü, yazma ve tülbent yanında eşarp ve bone çeşitlerinin en harika modelleri ile eşarp dükkanında bulma fırsatı yakalayabilirsiniz.





Toptan Atkı Satış





Şirket ayrıca toptan başörtüsü satışları ilede en uygun değerleri tatbikeden yokladığınız tüm atkı marka ve çeşitlerinede diler mağazadan arzu ederseniz on-line atkı satış dükkanından elde etme elverişliliği takdim etmektedir.





On The Net Fular Satışları









Eminönüde bulunmakta olan şal satış mağazasına yetişme imkanı olmayanlar için ayrıca world-wide-web sitesinde online atkı, eşarp ve bone satışları uygulanmaktadır. Tcnin hangi bölgesinde bulunursanız bulunun bir tıkla tüm atkı markalarına elde etme olanağı sizleri bekliyor olacak.





Atkı Aksesuarları





100'Lerce başörtüsü türü arasında ayrıca hoşluğunuza güzellik ekleyecek şal aksesuarları içinden seçim yapmakta zorlanacağınız ürün türlerinden bazıları şunlardır. Fular iğneleri iğne türleri, Başörtüsü bantları ile kolluk ve boyunluk türlerinin en hoş örnekleri atkı dükkanında satıma sunulmuştur.





Bone ve Yazma Çeşitleri





Atkı altında faydalanılan en zarif bone örneklerini ile düz, atlas ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone çeşitlerini on the web yahut mağazamıza ulaşarak edinebilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma türleri ile akıl almaz değerlerle beğenimize takdim edilmiştir.





Fular Markaları





Satımı yapılan başörtüler içinde Türkiyede büyük şal markaları bulunmaktadır.





·Armine Atkı





·Aker Başörtüsü





·Vakko Atkı





·Elemira Eşarp





·Ecenur Fular





Başörtüsü Örneklerini





İpek ve keten başörtülerinin en güzel numunelerini görmek için world-wide-web sitemiz yada başörtüsü satım dükkanımıza derhal ziyaret etmelisiniz. Jakarlı ve fantazi şallar yanısıra düz pashmina türlerinin en hoşa giden türleri zevkinize takdim edilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder