4 Mayıs 2012 Cuma

Tesettür modelleri Çeşitleri




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Dükkanı





Elemira atkı istanbul eminönüde 10'larca marka atkıyı aynı anda sağlayabileceğiniz satış mağazası ile bütün kızların gözdesi haline gelmiştir. Eşarp, başörtüsü, yazma ve tülbent ilavinde atkı ve bone türlerinin en güzel numuneleri ile atkı mağazasında bulma şansınız bulunmaktadır.





Toplu olarak Şal Satış





Şirket ayrıca toplu olarak eşarp satışları ilede en yakışır ederleri tatbikeden araştırdığınız tüm eşarp marka ve türlerinede arzu ederseniz satış noktasından ister online başörtüsü satış mağazasından varma elverişliliği takdim etmektedir.





On The İnternet Atkı Satışları









Eminönüde bulunmakta olan şal satış mağazasına gelme fırsatı bulunmayanlar için hatta world wide web sitesinde on-line eşarp, eşarp ve bone satımları gerçekleştirilmektedir. Tcnin hangi yerinde olursanız olun bir klikle tüm başörtüsü markalarına erişme olanağı sizleri bekliyor olacak.





Başörtüsü Aksesuarları





100'Lerce atkı çeşidi içinde hemde cazibeliğinize hoşluk ilave edecek şal aksesuarları içinden seçim yapmakta güçlük çekeceğiniz eser türlerinden herhangi birisi şunlardır. Fular iğneleri iğne türleri, Fular bantları ile kolluk ve boyunluk türlerinin en güzel modelleri atkı dükkanında satıma takdim edilmiştir.





Bone ve Yazma çeşitleri





Fular altında menfaatlenilen en zarif bone numunelerini ile düz, saten ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone modellerini on the web yada mağazamıza gelerek alabilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma türleri ile olağanüstü fiyatlarla zevkimize takdim edilmiştir.





Şal Markaları





Satımı yapılan fularlar içinde Tc'de büyük eşarp markaları mevcuttur.





·Armine Eşarp





·Aker Atkı





·Vakko Başörtüsü





·Elemira Şal





·Ecenur Fular





Eşarp Modelleri





İpek ve keten eşarpların en hoş numunelerini bakmak için word wide web sitemiz yada şal satım mağazamıza çabucak gelmelisiniz. Jakarlı ve fantazi şallar ilavinde düz pashmina türlerinin en sevilen türleri zevkinize sunulmuştur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder