4 Mayıs 2012 Cuma

Tesettür modelleri Online mağazalar




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Dükkanı





Elemira şal istanbul eminönüde onlarca marka eşarbı aynı anda sağlayabileceğiniz satış dükkanı ile tüm kadınların gözdesi haline gelmiştir. Şal, atkı, yazma ve tülbent yanısıra fular ve bone modellerinin en güzel numuneleri ile atkı mağazasında bulma fırsatı yakalayabilirsiniz.





Toplu olarak Atkı Satış





Şirket ayrıca toptan atkı satışları ilede en uygun fiyatları uygulayan araştırdığınız bütün şal marka ve çeşitlerinede diler satış noktasından arzu ederseniz on the net şal satış mağazasından erişme kolaylığı takdim etmektedir.





On-Line Şal Satışları









Eminönüde bulunan fular satış dükkanına yetişme imkanı bulunmayanlar için hemde world-wide-web sitesinde on the web başörtüsü, başörtüsü ve bone satımları uygulanmaktadır. Tcnin hangi bölgesinde yaşıyorsanız yaşayın bir tıkla bütün başörtüsü markalarına ulaşma imkanı sizi bekliyor olacak.





Atkı Aksesuarları





100'Lerce eşarp çeşidi içinde hemde cazibeliğinize hoşluk ekleyecek şal aksesuarları arasından tercih etmekte güçlük çekeceğiniz ürün çeşitlerinden herhangi birisi şunlardır. Atkı iğneleri iğne çeşitleri, Başörtüsü bantları ile kolluk ve boyunluk çeşitlerinin en güzel numuneleri atkı mağazasında satışa sunulmuştur.





Bone ve Yazma Çeşitleri





Atkı altında yararlanılan en hoş bone modelleri ile düz, atlas ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone çeşitlerini on the web veya dükkanımıza gelerek alabilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma çeşitleri ile akıl almaz değerlerle beğenimize takdim edilmiştir.





Eşarp Markaları





Satımı yapılan fularlar arasında Tc'de en büyük fular markaları mevcuttur.





·Armine Fular





·Aker Fular





·Vakko Başörtüsü





·Elemira Fular





·Ecenur Eşarp





Şal Modelleri





İpek ve keten atkıların en harika numunelerini görmek için net sitemiz yada eşarp satış dükkanımıza derhal uğramalısınız. Jakarlı ve fantazi fularlar yanında düz pashmina çeşitlerinin en sevilen türleri beğenize arzedilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder