3 Mayıs 2012 Perşembe

Tesettür modelleri Nereden alınır




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Dükkanı





Elemira şal istanbul eminönüde 10'larca marka eşarbı aynı yerde sağlayabileceğiniz satış dükkanı ile bütün kızların gözdesi durumuna gelmiştir. Başörtüsü, atkı, yazma ve tülbent yanında eşarp ve bone modellerinin en harika örnekleri ile şal dükkanında bulma şansınız bulunmaktadır.





Toptan Başörtüsü Satış





Şirket hatta toptan atkı satışları ilede en yaraşır fiyatları tatbikeden araştırdığınız bütün atkı marka ve modellerine ister mağazadan ister on-line fular satış dükkanından erişme elverişliliği takdim etmektedir.





On The Net Fular Satışları









Eminönüde var olan eşarp satış mağazasına gelme imkanı olmayanlar için hemde net sitesinde online atkı, eşarp ve bone satımları gerçekleştirilmektedir. Türkiye cumhuiyetinin hangi yerinde yaşıyorsanız yaşayın bir klikle tüm şal markalarına varma fırsatı sizi bekliyor olacak.





Atkı Aksesuarları





Yüzlerce fular nevi içinde hatta hoşluğunuza hoşluk katacak eşarp aksesuarları arasından tercih etmekte güçlük çekeceğiniz ürün çeşitlerinden kimisi şunlardır. Şal iğneleri iğne türleri, Başörtüsü bantları ile kolluk ve boyunluk türlerinin en güzel numuneleri başörtüsü dükkanında satıma takdim edilmiştir.





Bone ve Yazma Çeşitleri





Şal altında menfaatlenilen en şık bone modelleri ile düz, saten ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone türlerini on-line yahut mağazamıza gelerek alabilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma türleri ile olağanüstü fiyatlarla zevkimize sunulmuştur.





Şal Markaları





Satımı yapılan eşarplar arasında Türkiye cumhuriyetinde büyük şal markaları mevcuttur.





·Armine Şal





·Aker Başörtüsü





·Vakko Şal





·Elemira Atkı





·Ecenur Atkı





Eşarp Numunelerini





İpek ve keten eşarpların en güzel örneklerini şahit olmak için website sitemiz yada şal satış dükkanımıza derhal ziyaret etmelisiniz. Jakarlı ve fantazi şallar yanısıra düz pashmina modellerinin en sevilen türleri zevkinize takdim edilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder