5 Mayıs 2012 Cumartesi

İpek Eşarp Satın almak için ne yapmalı

 
ipek eşarp

 
tesettür kıyafetleri
 
tesettür abiye
 
tesettür
 
bayan pantolon
 
ATKI NEDİR ? HANGİ İŞE YARAR ?
 
Tesettür örtünmek, gizlenmek adı verilmektedir. Eşarp, bu gayeye hizmet eden öncelikli 1 eserdir. Ama hoşluğu gizlemek mümkün değildir, kesinlikle bir izi vardır… Şal bağlanış tarzı, kadının hoşluğunun 1 belirtisi, 1 yansımasıdır…
 

 
EŞARP Modelleri UYGULAMALARI
 
şıklığımızı ve alma istediğimizi yükseltecek bu modelleri gelin hep birlikte teferruatlı 1 tarzda yoklayalım:
 
Başörtüsü Bağlama modelleri one
 
Başörtüsü Bağlama modelleri two
 
Atkı Bağlama modelleri several
 
Atkı Bağlama Örnekleri 4
 
Eşarp Bağlama modelleri 5
 
başörtüsü bağlama numunelerini half-dozen
 
başörtüsü bağlama örneklerini 7
 
başörtüsü bağlama modelleri 8
 
atkı bağlama modelleri 9
 
atkı bağlama numunelerini 10
 
Rüzgarlı havalarda başörtüsü çözülmesin, zor pozisyonda kalmayım arzuluyorsanız  en fazl yeğleyeceğiniz design olacaktır. Aynı zamanda giysinizin gösterişi yaka kesiminde bulunuyor ise sıradan bir takılış ile zarifliğinizi ortadan kaldırabilir hatta basit 1 görünüşe sahip olabilirsiniz. Ancak bu takılış biçimiyle zarifliğinizi yükseltecek asil bir görünüşe de sahip olabilirsiniz. Seçenekler halinde nakledeceğim bu mannequin ile, "hem rahatlık hem şıklık bir arada olmaz" diyenlere inat, konforun parıltısıyla göz kamaştırın…
 
*Eşarbınızın bir tarafından içeri tarafa hafiften bükün ve büktüğünüz kısım içeride kalacak biçimde başınıza örtün.Ve çene altından bir iğne desteği ile sabitleyin.
 
* şimdi atkınızın bir ucu sağ omzunuzdan aşağı doğru,diğer tarafı sol omzundan aşağı doğru,3.cü yani arka tarafı sırtınızda bir 3gen oluşturmuş tarzda duruyor olmalı…
 
*Sırtta kalan uç kısmını sol tarafa doğru alın.Sol tarafı ise sağ taraftan arkaya 1 halka biçiminde dolayarak başlangıç vaziyetine gelin. Şimdide, sırta sahip olan uç cephe tarafında kalırken,soldan getirdiğiniz uç boğazınızın sol tarafında art tarafın üstüne gelecek şekilde elinizde bekletin.
 
*Başka eliniz ile eşarbın sağ tarafa olan ucunu sol elinizle tuttuğunuz tarafla sağlam ve güzel görüntülü 1 imlek atın. Kolunuzda 1 de harika çanta olursa değmeyin keyfinize.
 
* Arkadan öne aldığınız ucu ise elbisenize yakışır biçimde hazırlayın.ister giysi içine alın,ister dışarda serbest pozisyonda koyun yahut yarısı dışarıda yarısı içeride kalacak tarzda iğneleyin..
 
Şalınız rengi ve deseni ile bir tamamlık içerisinde ise ve tertipli bir modelle bu bütünlük bozulacak ise, olabildiğince serbest bağlama modellerini takmalısınız. Görüntüdeki modelimiz ile çene altından tutturduğunuz şalınızı, boyun kıvrımınızı açığa çıkaracak şekilde iğneyle sabitlemeniz yeterlidir. Üstelik böyle 1 model, sıcak yaz günlerinde rüzgar sirkülasyonu temin ederek sizleri rahat tutacaktır. Rüzgarlı havalarda yararlanmak sıkıntı meydana getirebilir. Vazgeçilmeyen modellerden biridir.
 
DİKDÖRGEN Başörtüsü  KULLANIMI
 
Dikdörtgen şalların kullanımı ve imalı kare başörtülerine nazaran fazl daha fazla kolaydır. Ama her surat biçiminde güzel durmayabilir.
 
*Dikdörtgen eşarp iki ucu birleşebilecek biçimde merkez noktası belirlenir. Bu şekilde örtülüp çene aşağısından iğne yardımıyla sabitlenir. Önde bulunan iki uç denk düzeyde ise ön kısımdan 1 fiyonk yapılarak ceket  içlerinde; üste oturan, sade yada yaka dekoltesi bulunmakta olan bluzlarla kullanılabilir. Böylece darlığı ve dekolteyi gizlemek,sadeliğe zariflik ilave etmiş olursunuz. Broş yerine bir iğne kullanarak fazl daha çok görkemli bir görünüş elde edebilirsiniz…
 
Örtünme DIŞINDA EŞARP KULLANIM SAHALARI
 
TESETTÜRLÜ OLMAYAN KADINLAR DA EŞARPLARI EŞARP ŞEKLİNDE KULLANABİLİR.
 
ÇANTALARA BAĞLAMAK SURETİYLE HEM ÇANTANIZIN GÖRÜNÜMÜNÜ DEĞİŞTİREBİLİR, HEM KENDİ ŞIKLIĞINIZI ARTIRABİLİRSİNİZ.
 
KEMER YERİNE PANTOLONLARINIZDA KULLANABİLİRSİNİZ.
 
SAÇLARINIZDA TOKA YERİNE VEYA BANT ŞEKLİNDE KULLANABİLİRSİNİZ.
 
Tüm bu önerileri kullanarak yaratıcılığınızı arttırmak artık sizin elinizde… Yapmanız gereken tek şey hiç vakit kaybetmeden keşfedilmemiş 1 başörtüsü sahibi olmak. Şal denildiğinde yakınlarınızın aklına ilk siz geliyorsanız; Tarzınızı bulmuşsunuz demektir. Başörtüsü 1 TARZDIR, Başörtüsü SİZİ SİZ Yapmakta Olan KİMLİĞİNİZDİR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder