4 Mayıs 2012 Cuma

Tesettür modelleri Online Shop




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Dükkanı





Elemira başörtüsü istanbul eminönüde onlarca marka başörtüsünü bir arada bulabileceğiniz satış mağazası ile tüm kızların sevgilisi haline gelmiştir. Başörtüsü, şal, yazma ve tülbent yanında eşarp ve bone çeşitlerinin en hoş modelleri ile fular dükkanında bulma şansınız bulunmaktadır.





Toplu olarak Eşarp Satış





Şirket ayrıca toptan atkı satışları ilede en yakışır değerleri uygulayan araştırdığınız bütün fular marka ve modellerine diler mağzadan arzu ederseniz on the web başörtüsü satış mağazasından erişme elverişliliği takdim etmektedir.





On-Line Fular Satışları









Eminönüde bulunmakta olan şal satış mağazasına gelme fırsatı bulunmayanlar için ayrıca web sitesinde on the net fular, başörtüsü ve bone satışları gerçekleştirilmektedir. Tcnin hangi yerinde yaşıyorsanız yaşayın bir klikle tüm atkı markalarına elde etme olanağı sizleri bekliyor olacak.





Atkı Aksesuarları





Yüzlerce fular çeşidi içinde ayrı olarak hoşluğunuza cazibelik ilave edecek fular aksesuarları arasından tercih etmekte güçlük çekeceğiniz eser türlerinden kimisi şunlardır. Eşarp iğneleri iğne çeşitleri, Atkı bantları ile kolluk ve boyunluk çeşitlerinin en harika örnekleri fular dükkanında satıma sunulmuştur.





Bone ve Yazma çeşitleri





Şal altında menfaatlenilen en güzel bone modelleri ile düz, saten ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone çeşitlerini on the net yahut mağazamıza ulaşarak satın alabilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma çeşitleri ile inanılmaz fiyatlarla zevkimize takdim edilmiştir.





Eşarp Markaları





Satışı yapılan şallar içinde Tc'de büyük eşarp markaları mevcuttur.





·Armine Fular





·Aker Fular





·Vakko Fular





·Elemira Şal





·Ecenur Şal





Başörtüsü Örneklerini





İpek ve keten şalların en güzel modelleri bakmak için net sitemiz yada atkı satım mağazamıza hemen gelmelisiniz. Jakarlı ve fantazi eşarplar ilavinde düz pashmina modellerinin en hoşlanılan çeşitleri zevkinize arzedilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder