3 Mayıs 2012 Perşembe

Tesettür modelleri İstanbul mağazaları




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Dükkanı





Elemira atkı istanbul eminönüde onlarca marka atkıyı aynı anda sağlayabileceğiniz satış mağazası ile tüm kızların favorisi durumuna gelmiştir. Başörtüsü, eşarp, yazma ve tülbent yanısıra atkı ve bone türlerinin en harika örnekleri ile atkı mağazasında bulabilirsiniz.





Toplu olarak Şal Satış





Şirket hatta toplu olarak başörtüsü satışları ilede en yakışır ederleri hayata geçiren araştırdığınız bütün atkı marka ve türlerinede arzu ederseniz mağzadan ister on the web şal satış mağazasından elde etme kolaylığı sunmaktadır.





On The Web Şal Satışları









Eminönüde olan başörtüsü satış dükkanına yetişme imkanı olmayanlar için ayrı olarak world-wide-web sitesinde on the net şal, fular ve bone satışları gerçekleştirilmektedir. Türkiye cumhuiyetinin neresinde yaşıyorsanız yaşayın bir klikle bütün şal markalarına erişme imkanı sizi bekliyor olacak.





Eşarp Aksesuarları





100'Lerce fular çeşidi içinde ayrıca güzelliğinize cazibelik katacak başörtüsü aksesuarları içinden seçim yapmakta güçlük çekeceğiniz ürün çeşitlerinden kimisi şunlardır. Atkı iğneleri broş türleri, Başörtüsü bantları ile kolluk ve boyunluk modellerinin en güzel modelleri atkı mağazasında satıma arzedilmiştir.





Bone ve Yazma Çeşitleri





Şal altında faydalanılan en zarif bone numunelerini ile düz, saten ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone çeşitlerini on the net yahut dükkanımıza ulaşarak edinebilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma çeşitleri ile olağanüstü bedellere beğenimize takdim edilmiştir.





Şal Markaları





Satışı yapılan atkılar arasında Türkiye cumhuriyetinde en büyük eşarp markaları mevcuttur.





·Armine Eşarp





·Aker Başörtüsü





·Vakko Fular





·Elemira Atkı





·Ecenur Eşarp





Başörtüsü Örneklerini





İpek ve keten başörtülerinin en güzel modelleri bakmak için world-wide-web sitemiz yada şal satım dükkanımıza derhal gelmelisiniz. Jakarlı ve fantazi fularlar yanında düz pashmina çeşitlerinin en hoşlanılan çeşitleri zevkinize sunulmuştur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder