3 Mayıs 2012 Perşembe

Tesettür modelleri Mağaza




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Mağazası





Elemira başörtüsü istanbul eminönüde onlarca marka başörtüsünü aynı yerde bulabileceğiniz satış mağazası ile bütün kadınların gözdesi haline gelmiştir. Atkı, şal, yazma ve tülbent yanısıra fular ve bone çeşitlerinin en harika numuneleri ile fular dükkanında bulabilirsiniz.





Toptan Fular Satış





Şirket ayrıca toplu olarak atkı satışları ilede en yaraşır ederleri hayata geçiren yokladığınız tüm başörtüsü marka ve türlerinede arzu ederseniz mağazadan arzu ederseniz on the internet şal satış dükkanından ulaşma elverişliliği sunmaktadır.





On The İnternet Fular Satışları









Eminönüde var olan atkı satış mağazasına yetişme imkanı olmayanlar için ayrıca world-wide-web sitesinde on the net şal, atkı ve bone satışları yapılmaktadır. Tcnin neresinde bulunursanız bulunun bir klikle bütün eşarp markalarına elde etme imkanı sizleri bekliyor olacak.





Fular Aksesuarları





100'Lerce başörtüsü nevi arasında hemde güzelliğinize cazibelik katacak atkı aksesuarları arasından tercih etmekte güçlük çekeceğiniz ürün türlerinden kimisi şunlardır. Şal iğneleri iğne türleri, Eşarp bantları ile kolluk ve boyunluk türlerinin en harika numuneleri atkı dükkanında satışa sunulmuştur.





Bone ve Yazma Çeşitleri





Fular altında faydalanılan en zarif bone modelleri ile düz, saten ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone çeşitlerini on the web yahut dükkanımıza ulaşarak alabilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma türleri ile akıl almaz değerlerle zevkimize sunulmuştur.





Fular Markaları





Satışı yapılan başörtüler arasında Tc'de büyük başörtüsü markaları bulunmaktadır.





·Armine Atkı





·Aker Başörtüsü





·Vakko Başörtüsü





·Elemira Atkı





·Ecenur Fular





Eşarp Modelleri





İpek ve keten eşarpların en güzel örneklerini görmek için net sitemiz yada atkı satım dükkanımıza hemen gelmelisiniz. Jakarlı ve fantazi atkılar yanısıra düz pashmina modellerinin en sevilen türleri beğenize arzedilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder