5 Mayıs 2012 Cumartesi

İpek Eşarp Fiyatları

 
ipek eşarp

 
tesettür kıyafetleri
 
tesettür abiye
 
tesettür
 
bayan pantolon
 
BAŞÖRTÜSÜ NE DEMEKTİR ? HANGİ İŞE YARAR ?
 
Tesettür örtünmek, gizlenmek demektir. Şal, bu maksata hizmet eden öncelikli bir üründür. Lakin hoşluğu kamufle etmek mümkün değildir, kesinlikle 1 emaresi bulunmaktadır… Atkı bağlanış şekili, kızın hoşluğunun bir emaresi, 1 yansımasıdır…
 

 
EŞARP MODELLERİ UYGULAMALARI
 
Şıklığımızı ve alma istediğimizi arttıracak bu örneklerini intikal edin hep beraber ayrıntılı bir şekilde tetkik edelim:
 
Eşarp Bağlama Örnekleri one
 
Başörtüsü Bağlama örnekleri two
 
Başörtüsü Bağlama numuneleri three
 
Başörtüsü Bağlama örnekleri 4
 
Şal Bağlama örnekleri 5
 
atkı bağlama numunelerini six
 
atkı bağlama örneklerini 7
 
şal bağlama modelleri 8
 
atkı bağlama modelleri 9
 
eşarp bağlama modelleri ten
 
Rüzgarlı havalarda şal çözülmesin, güç vaziyette kalmayım diliyorsanız  en çok öncelik vereceğiniz model olacaktır. Aynı zamanda kıyafetinizin görkemi yaka kısmında bulunuyor ise sıradan bir takılış ile zarifliğinizi yok edebilir ayrıca olağan 1 görünüşe sahip olabilirsiniz. Fakat bu bağlanış tarzıyla zarifliğinizi arttırarak asil 1 görünüşe de sahip olabilirsiniz. Şıklar halinde izah edeceğim bu product ile, "hem huzur hem şıklık bir arada olmaz" laf edenlere inat, konforun ışıltısıyla göz kamaştırın…
 
*Atkınızın bir ucundan içeri doğru hafifçe kıvırın ve kıvırdığınız bölüm içeride kalacak şekilde başınıza örtün.Ve çene altından 1 iğne yardımı ile sabitleyin.
 
* şimdi eşarbınızın bir tarafı sağ omzunuzdan aşağı doğru,öbür ucu sol omzundan alta doğru,üçüncü yani arka ucu sırtınızda bir üçgen oluşturmuş biçimde duruyor olmalı…
 
*Sırtta kalan taraf kısmını sol uca doğru alın.Sol tarafı ise sağdan arkaya 1 halka biçiminde sararak başlangıç konumuna gelin. Şimdide, sırta sahip olan uç cephe tarafında kalırken,sol taraftan getirdiğiniz uç boynunuzun sol tarafında art ucun üstüne gelecek tarzda elinizde bekletin.
 
*Diğer eliniz ile atkının sağ tarafa olan ucunu sol elinizle tuttuğunuz tarafla dayanıklı ve hoş görüntülü 1 imlek atın. Kolunuzda 1 de hoş çanta olursa değmeyin keyfinize.
 
* Arkadan ön tarafa temin ettiğiniz ucu ise kıyafetinize uygun biçimde organize edin.diler kıyafet içine alın,ister dışarıda serbest mevkide bırakın yada yarısı dışarıda yarısı içeride duracak şekilde iğneleyin..
 
Başörtünüz tonu ve deseni ile bir tamamlık içinde ise ve derli toplu 1 modelle bu tamamlık bozulacak ise, olabildiğince serbest bağlama modellerini kullanmalısınız. Fotoğraftaki modelimiz ile çene altından sabitlediğiniz eşarbınızı, boyun kıvrımınızı açığa çıkaracak tarzda iğneyle tutturmanız yeterli olacaktır. Üstelik böyle bir model, sıcak yaz günlerinde rüzgar sirkülasyonu elde ederek sizi rahat tutacaktır. Esintili havalarda yararlanmak sıkıntı meydana getirebilir. Vazgeçilmeyen modellerden biridir.
 
DİKDÖRGEN EŞARP  KULLANIMI
 
Dikdörtgen başörtülerinin kullanılması ve yapımı kare atkılara nazaran çok daha kolaydır. Lakin her yüz tarzında hoş tevakkuf etmeyebilir.
 
*Dikdörtgen eşarp iki ucu birlikte olabilecek şekilde merkez noktası ayarlanır. Bu tarzda kapatılıp çene alt tarafından iğne yardımcılığıyla tutturulur. Önde bulunan iki taraf denk düzeyde ise ön kısımdan bir fiyonk yapılarak ceket  iç taraflarında; üste oturan, sade veya yaka dekoltesi bulunmakta olan bluzlarla kullanılabilir. Böylece darlığı ve dekolteyi saklamak,yalınlığa şıklık ilave etmiş olursunuz. İğne yerine bir iğne kullanarak fazla daha fazla görkemli 1 görünüm alabilirsiniz…
 
Örtünme DIŞINDA EŞARP KULLANIM SAHALARI
 
TESETTÜRLÜ OLMAYAN BAYANLAR DA EŞARPLARI FULAR ŞEKLİNDE KULLANABİLİR.
 
ÇANTALARA BAĞLAMAK SURETİYLE HEM ÇANTANIZIN GÖRÜNÜMÜNÜ DEĞİŞTİREBİLİR, HEM KENDİ ŞIKLIĞINIZI ARTIRABİLİRSİNİZ.
 
KEMER YERİNE PANTOLONLARINIZDA KULLANABİLİRSİNİZ.
 
SAÇLARINIZDA TOKA YERİNE VEYA BANT ŞEKLİNDE KULLANABİLİRSİNİZ.
 
Bütün bu önerileri kullanarak yaratıcılığınızı arttırmak artık sizin elinizde… Yapmanız gereken tek şey hiç vakit kaybetmeden bilinmeyen bir eşarp sahibi olmak. Eşarp denildiğinde yakınlarınızın aklına ilk siz geliyorsanız; Tarzınızı bulmuşsunuz demektir. Eşarp BİR TARZDIR, Şal Sizi SİZ Yapan KİMLİĞİNİZDİR.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder