4 Mayıs 2012 Cuma

Tesettür modelleri Nereden alınır




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Dükkanı





Elemira eşarp istanbul eminönüde onlarca marka eşarbı aynı anda bulabileceğiniz satış dükkanı ile tüm hanımların favorisi haline gelmiştir. Şal, eşarp, yazma ve tülbent yanısıra atkı ve bone çeşitlerinin en hoş örnekleri ile eşarp dükkanında bulma fırsatı yakalayabilirsiniz.





Toptan Başörtüsü Satış





Firma hemde toplu olarak başörtüsü satışları ilede en yaraşır ederleri tatbikeden aradığınız bütün şal marka ve çeşitlerinede diler mağzadan diler on the internet fular satış dükkanından varma kolaylığı takdim etmektedir.





On The Web Eşarp Satışları









Eminönüde olan başörtüsü satış mağazasına gelme imkanı bulunmayanlar için ayrıca world wide web sitesinde on-line atkı, başörtüsü ve bone satışları yapılmaktadır. Türkiye cumhuiyetinin hangi yerinde bulunursanız bulunun bir tıkla tüm başörtüsü markalarına erişme fırsatı sizi bekliyor olacak.





Şal Aksesuarları





100'Lerce eşarp türü arasında ayrı olarak güzelliğinize cazibelik katacak eşarp aksesuarları içinden seçim yapmakta güçlük çekeceğiniz eser çeşitlerinden herhangi birisi şunlardır. Başörtüsü iğneleri broş türleri, Başörtüsü bantları ile kolluk ve boyunluk modellerinin en harika modelleri atkı dükkanında satışa sunulmuştur.





Bone ve Yazma türleri





Eşarp altında kullanılan en güzel bone numunelerini ile düz, atlas ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone çeşitlerini on the net yada mağazamıza gelerek satın alabilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma türleri ile inanılmaz değerlerle zevkimize sunulmuştur.





Fular Markaları





Satımı yapılan fularlar arasında Türkiye cumhuriyetinde en büyük başörtüsü markaları bulunmaktadır.





·Armine Atkı





·Aker Atkı





·Vakko Eşarp





·Elemira Başörtüsü





·Ecenur Atkı





Atkı Örneklerini





İpek ve keten başörtülerinin en harika örneklerini şahit olmak için word wide web sitemiz yada fular satım dükkanımıza derhal ziyaret etmelisiniz. Jakarlı ve fantazi şallar ilavinde düz pashmina modellerinin en beğenilen türleri beğenize sunulmuştur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder