4 Mayıs 2012 Cuma

Tesettür modelleri İsnbul




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Dükkanı





Elemira eşarp istanbul eminönüde onlarca marka şalı aynı yerde keşfedebileceğiniz satış mağazası ile tüm hanımların gözdesi durumuna gelmiştir. Eşarp, başörtüsü, yazma ve tülbent yanısıra atkı ve bone modellerinin en hoş numuneleri ile atkı dükkanında bulma şansınız bulunmaktadır.





Toptan Atkı Satış





Firma ayrıca toplu olarak eşarp satışları ilede en yakışır değerleri uygulayan aradığınız bütün atkı marka ve modellerine arzu ederseniz mağzadan ister on-line eşarp satış mağazasından varma elverişliliği sunmaktadır.





On-Line Şal Satışları









Eminönüde var olan başörtüsü satış dükkanına gelme fırsatı bulunmayanlar için hatta world wide web sitesinde on the web eşarp, fular ve bone satımları yapılmaktadır. Tcnin neresinde bulunursanız bulunun bir klikle bütün başörtüsü markalarına elde etme fırsatı sizleri bekliyor olacak.





Atkı Aksesuarları





100'Lerce fular türü içinde ayrıca güzelliğinize güzellik ilave edecek şal aksesuarları içinden tercih etmekte güçlük çekeceğiniz eser çeşitlerinden herhangi birisi şunlardır. Şal iğneleri broş türleri, Fular bantları ile kolluk ve boyunluk çeşitlerinin en hoş modelleri atkı mağazasında satıma sunulmuştur.





Bone ve Yazma türleri





Eşarp altında yararlanılan en güzel bone numunelerini ile düz, atlas ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone çeşitlerini online veya dükkanımıza ulaşarak satın alabilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma türleri ile inanılmaz bedellere zevkimize takdim edilmiştir.





Fular Markaları





Satışı yapılan atkılar içinde Türkiyede büyük başörtüsü markaları bulunmaktadır.





·Armine Eşarp





·Aker Eşarp





·Vakko Atkı





·Elemira Başörtüsü





·Ecenur Atkı





Başörtüsü Numunelerini





İpek ve keten eşarpların en harika modelleri görmek için word wide web sitemiz yada fular satış mağazamıza çabucak ziyaret etmelisiniz. Jakarlı ve fantazi başörtüler ilavinde düz pashmina modellerinin en hoşa giden türleri beğeninize arzedilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder