4 Mayıs 2012 Cuma

Tesettür modelleri 2012




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Mağazası





Elemira başörtüsü istanbul eminönüde onlarca marka başörtüsünü bir arada sağlayabileceğiniz satış dükkanı ile bütün kızların gözdesi haline gelmiştir. Atkı, şal, yazma ve tülbent yanında fular ve bone modellerinin en harika örnekleri ile başörtüsü mağazasında bulma fırsatı yakalayabilirsiniz.





Toptan Şal Satış





Firma hemde toplu olarak başörtüsü satışları ilede en mütenasip fiyatları uygulayan araştırdığınız tüm başörtüsü marka ve türlerinede diler satış noktasından diler on the internet fular satış mağazasından varma kolaylığı takdim etmektedir.





On-Line Şal Satışları









Eminönüde bulunan eşarp satış mağazasına gelme fırsatı bulunmayanlar için ayrı olarak web sitesinde on the web atkı, başörtüsü ve bone satışları ifa edilmektedir. Türkiyenin hangi yerinde yaşıyorsanız yaşayın bir klikle bütün başörtüsü markalarına erişme imkanı sizi bekliyor olacak.





Atkı Aksesuarları





100'Lerce atkı çeşidi arasında hatta cazibeliğinize hoşluk ilave edecek eşarp aksesuarları arasından seçim yapmakta sıkıntı çekeceğiniz ürün türlerinden kimisi şunlardır. Başörtüsü iğneleri broş türleri, Şal bantları ile kolluk ve boyunluk modellerinin en hoş modelleri şal dükkanında satıma takdim edilmiştir.





Bone ve Yazma türleri





Atkı altında faydalanılan en hoş bone örneklerini ile düz, saten ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone modellerini on the net veya dükkanımıza gelerek edinebilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma türleri ile şaşırtıcı bedellere beğenimize sunulmuştur.





Şal Markaları





Satışı yapılan şallar içinde Tc'de en büyük şal markaları mevcuttur.





·Armine Şal





·Aker Şal





·Vakko Eşarp





·Elemira Eşarp





·Ecenur Eşarp





Başörtüsü Örneklerini





İpek ve keten başörtülerinin en hoş numunelerini görmek için word wide web sitemiz yada atkı satış dükkanımıza çabucak gelmelisiniz. Jakarlı ve fantazi şallar ilavinde düz pashmina çeşitlerinin en hoşa giden türleri zevkinize takdim edilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder