4 Mayıs 2012 Cuma

Tesettür modelleri Bursa




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Dükkanı





Elemira eşarp istanbul eminönüde 10'larca marka şalı aynı anda bulabileceğiniz satış mağazası ile bütün bayanların sevgilisi durumuna gelmiştir. Başörtüsü, şal, yazma ve tülbent yanında fular ve bone türlerinin en güzel örnekleri ile atkı dükkanında bulabilirsiniz.





Toptan Atkı Satış





Şirket hemde toplu olarak eşarp satışları ilede en yaraşır ederleri tatbikeden araştırdığınız bütün şal marka ve türlerinede ister mağzadan diler on the net atkı satış dükkanından erişme kolaylığı takdim etmektedir.





On-Line Eşarp Satışları









Eminönüde bulunmakta olan atkı satış mağazasına yetişme imkanı bulunmayanlar için ayrı olarak world wide web sitesinde on the web eşarp, atkı ve bone satışları yapılmaktadır. Türkiye cumhuiyetinin hangi yerinde yaşıyorsanız yaşayın bir klikle bütün eşarp markalarına ulaşma imkanı sizi bekliyor olacak.





Atkı Aksesuarları





100'Lerce şal çeşidi içinde ayrıca cazibeliğinize güzellik ilave edecek eşarp aksesuarları içinden tercih etmekte zorlanacağınız ürün türlerinden herhangi birisi şunlardır. Eşarp iğneleri iğne çeşitleri, Eşarp bantları ile kolluk ve boyunluk modellerinin en güzel örnekleri atkı mağazasında satışa arzedilmiştir.





Bone ve Yazma Çeşitleri





Şal altında kullanılan en güzel bone örneklerini ile düz, saten ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone türlerini on the web yahut dükkanımıza ulaşarak edinebilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma çeşitleri ile inanılmaz değerlerle zevkimize takdim edilmiştir.





Fular Markaları





Satışı yapılan atkılar arasında Türkiye cumhuriyetinde büyük fular markaları bulunmaktadır.





·Armine Atkı





·Aker Eşarp





·Vakko Şal





·Elemira Şal





·Ecenur Başörtüsü





Atkı Modelleri





İpek ve keten eşarpların en güzel örneklerini bakmak için internet sitemiz yada şal satım dükkanımıza derhal ziyaret etmelisiniz. Jakarlı ve fantazi başörtüler yanında düz pashmina türlerinin en beğenilen türleri zevkinize takdim edilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder