3 Mayıs 2012 Perşembe

Tesettür modelleri Fiyatları




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Mağazası





Elemira başörtüsü istanbul eminönüde onlarca marka atkıyı bir arada bulabileceğiniz satış dükkanı ile bütün bayanların sevgilisi durumuna gelmiştir. Eşarp, eşarp, yazma ve tülbent yanısıra eşarp ve bone çeşitlerinin en güzel numuneleri ile şal mağazasında bulma şansınız bulunmaktadır.





Toptan Başörtüsü Satış





Şirket hatta toptan şal satışları ilede en yakışır fiyatları hayata geçiren yokladığınız bütün şal marka ve türlerinede ister mağazadan diler on the net başörtüsü satış mağazasından erişme elverişliliği takdim etmektedir.





On The Web Atkı Satışları









Eminönüde var olan eşarp satış mağazasına gelme fırsatı olmayanlar için ayrı olarak web sitesinde on the net şal, eşarp ve bone satışları uygulanmaktadır. Tcnin neresinde olursanız olun bir klikle tüm fular markalarına ulaşma olanağı sizi bekliyor olacak.





Şal Aksesuarları





100'Lerce şal türü arasında hatta hoşluğunuza cazibelik ekleyecek fular aksesuarları arasından tercih etmekte güçlük çekeceğiniz ürün türlerinden kimisi şunlardır. Eşarp iğneleri broş türleri, Başörtüsü bantları ile kolluk ve boyunluk türlerinin en güzel örnekleri atkı dükkanında satışa takdim edilmiştir.





Bone ve Yazma Çeşitleri





Atkı altında menfaatlenilen en güzel bone örneklerini ile düz, atlas ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone çeşitlerini on the internet yada dükkanımıza gelerek edinebilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma çeşitleri ile şaşırtıcı fiyatlarla beğenimize takdim edilmiştir.





Atkı Markaları





Satımı yapılan atkılar arasında Tc'de büyük eşarp markaları bulunmaktadır.





·Armine Fular





·Aker Başörtüsü





·Vakko Eşarp





·Elemira Şal





·Ecenur Eşarp





Eşarp Örneklerini





İpek ve keten şalların en güzel modelleri şahit olmak için world-wide-web sitemiz yada fular satış dükkanımıza hemen gelmelisiniz. Jakarlı ve fantazi şallar yanısıra düz pashmina modellerinin en sevilen çeşitleri zevkinize sunulmuştur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder