3 Mayıs 2012 Perşembe

Tesettür modelleri Fiyatları




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Mağazası





Elemira başörtüsü istanbul eminönüde 10'larca marka atkıyı aynı anda keşfedebileceğiniz satış mağazası ile tüm bayanların sevgilisi durumuna gelmiştir. Başörtüsü, atkı, yazma ve tülbent yanısıra atkı ve bone modellerinin en harika modelleri ile şal mağazasında bulma şansınız bulunmaktadır.





Toptan Atkı Satış





Firma hemde toptan şal satışları ilede en yaraşır fiyatları hayata geçiren aradığınız bütün eşarp marka ve çeşitlerinede arzu ederseniz satış noktasından arzu ederseniz online başörtüsü satış dükkanından ulaşma elverişliliği sunmaktadır.





On The Net Fular Satışları









Eminönüde bulunmakta olan şal satış dükkanına yetişme fırsatı olmayanlar için hemde internet sitesinde online şal, eşarp ve bone satışları gerçekleştirilmektedir. Türkiye cumhuiyetinin hangi bölgesinde olursanız olun bir klikle bütün şal markalarına erişme imkanı sizleri bekliyor olacak.





Fular Aksesuarları





Yüzlerce eşarp türü arasında hemde hoşluğunuza cazibelik ekleyecek şal aksesuarları arasından tercih etmekte zorlanacağınız eser çeşitlerinden kimisi şunlardır. Atkı iğneleri iğne türleri, Başörtüsü bantları ile kolluk ve boyunluk türlerinin en harika numuneleri başörtüsü dükkanında satıma takdim edilmiştir.





Bone ve Yazma çeşitleri





Şal altında yararlanılan en güzel bone modelleri ile düz, atlas ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone türlerini on the net yada mağazamıza ulaşarak edinebilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma çeşitleri ile olağanüstü değerlerle beğenimize takdim edilmiştir.





Atkı Markaları





Satışı yapılan fularlar içinde Tc'de büyük atkı markaları mevcuttur.





·Armine Şal





·Aker Başörtüsü





·Vakko Şal





·Elemira Fular





·Ecenur Eşarp





Şal Örneklerini





İpek ve keten başörtülerinin en güzel modelleri görmek için word wide web sitemiz yada atkı satım mağazamıza derhal ziyaret etmelisiniz. Jakarlı ve fantazi atkılar yanısıra düz pashmina türlerinin en sevilen türleri beğeninize arzedilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder