3 Mayıs 2012 Perşembe

Tesettür modelleri Mağaza




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Dükkanı





Elemira başörtüsü istanbul eminönüde 10'larca marka eşarbı aynı yerde keşfedebileceğiniz satış mağazası ile tüm kızların gözdesi durumuna gelmiştir. Şal, başörtüsü, yazma ve tülbent yanında şal ve bone türlerinin en hoş modelleri ile atkı mağazasında bulabilirsiniz.





Toptan Şal Satış





Firma hatta toptan atkı satışları ilede en mütenasip fiyatları tatbikeden aradığınız tüm başörtüsü marka ve türlerinede arzu ederseniz mağazadan ister on the net fular satış mağazasından varma kolaylığı takdim etmektedir.





On-Line Eşarp Satışları









Eminönüde bulunan eşarp satış dükkanına gelme fırsatı olmayanlar için ayrıca world-wide-web sitesinde on-line başörtüsü, şal ve bone satımları gerçekleştirilmektedir. Türkiye cumhuiyetinin hangi bölgesinde bulunursanız bulunun bir klikle bütün atkı markalarına elde etme imkanı sizleri bekliyor olacak.





Başörtüsü Aksesuarları





Yüzlerce fular nevi arasında hemde hoşluğunuza güzellik ilave edecek atkı aksesuarları arasından seçim yapmakta güçlük çekeceğiniz ürün çeşitlerinden kimisi şunlardır. Başörtüsü iğneleri iğne çeşitleri, Eşarp bantları ile kolluk ve boyunluk çeşitlerinin en harika numuneleri fular dükkanında satıma takdim edilmiştir.





Bone ve Yazma çeşitleri





Şal altında menfaatlenilen en güzel bone örneklerini ile düz, saten ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone çeşitlerini on the net veya dükkanımıza ulaşarak edinebilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma çeşitleri ile akıl almaz fiyatlarla beğenimize sunulmuştur.





Fular Markaları





Satışı yapılan şallar içinde Türkiye cumhuriyetinde en büyük fular markaları bulunmaktadır.





·Armine Fular





·Aker Şal





·Vakko Fular





·Elemira Eşarp





·Ecenur Başörtüsü





Başörtüsü Örneklerini





İpek ve keten şalların en hoş numunelerini görmek için word wide web sitemiz yada fular satım dükkanımıza çabucak gelmelisiniz. Jakarlı ve fantazi şallar yanısıra düz pashmina çeşitlerinin en beğenilen çeşitleri beğenize sunulmuştur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder