4 Mayıs 2012 Cuma

Tesettür modelleri Bursa




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Dükkanı





Elemira başörtüsü istanbul eminönüde 10'larca marka başörtüsünü aynı anda sağlayabileceğiniz satış dükkanı ile bütün bayanların sevgilisi durumuna gelmiştir. Atkı, başörtüsü, yazma ve tülbent ilavinde atkı ve bone çeşitlerinin en güzel modelleri ile fular mağazasında bulabilirsiniz.





Toplu olarak Atkı Satış





Şirket hemde toptan şal satışları ilede en yaraşır değerleri tatbikeden aradığınız bütün fular marka ve çeşitlerinede arzu ederseniz mağzadan arzu ederseniz on the net şal satış mağazasından ulaşma kolaylığı takdim etmektedir.





On The İnternet Eşarp Satışları









Eminönüde bulunmakta olan atkı satış mağazasına gelme imkanı olmayanlar için ayrı olarak world-wide-web sitesinde on the internet şal, atkı ve bone satımları uygulanmaktadır. Tcnin hangi yerinde bulunursanız bulunun bir tıkla tüm şal markalarına ulaşma imkanı sizi bekliyor olacak.





Eşarp Aksesuarları





100'Lerce eşarp nevi içinde ayrı olarak hoşluğunuza cazibelik katacak fular aksesuarları arasından tercih etmekte güçlük çekeceğiniz ürün türlerinden bazıları şunlardır. Eşarp iğneleri broş türleri, Şal bantları ile kolluk ve boyunluk çeşitlerinin en hoş numuneleri şal dükkanında satıma takdim edilmiştir.





Bone ve Yazma Çeşitleri





Eşarp altında menfaatlenilen en hoş bone örneklerini ile düz, saten ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone çeşitlerini on the web veya mağazamıza ulaşarak alabilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma çeşitleri ile akıl almaz fiyatlarla beğenimize takdim edilmiştir.





Fular Markaları





Satımı yapılan şallar arasında Türkiyede büyük eşarp markaları bulunmaktadır.





·Armine Atkı





·Aker Şal





·Vakko Fular





·Elemira Eşarp





·Ecenur Atkı





Şal Örneklerini





İpek ve keten başörtülerinin en güzel modelleri şahit olmak için internet sitemiz yada şal satış mağazamıza hemen ziyaret etmelisiniz. Jakarlı ve fantazi atkılar yanında düz pashmina modellerinin en hoşa giden çeşitleri zevkinize takdim edilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder