4 Mayıs 2012 Cuma

Tesettür modelleri Ankara shop




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Dükkanı





Elemira başörtüsü istanbul eminönüde 10'larca marka şalı bir arada sağlayabileceğiniz satış mağazası ile bütün kadınların gözdesi haline gelmiştir. Şal, eşarp, yazma ve tülbent yanısıra atkı ve bone çeşitlerinin en hoş örnekleri ile fular mağazasında bulma şansınız bulunmaktadır.





Toptan Atkı Satış





Şirket hemde toplu olarak başörtüsü satışları ilede en yaraşır değerleri tatbikeden araştırdığınız bütün fular marka ve çeşitlerinede diler mağazadan ister on the web şal satış dükkanından ulaşma elverişliliği sunmaktadır.





On The İnternet Şal Satışları









Eminönüde bulunan fular satış dükkanına gelme fırsatı olmayanlar için hatta web sitesinde on the web fular, eşarp ve bone satışları uygulanmaktadır. Tcnin hangi yerinde yaşıyorsanız yaşayın bir tıkla tüm başörtüsü markalarına ulaşma fırsatı sizi bekliyor olacak.





Başörtüsü Aksesuarları





Yüzlerce fular türü içinde ayrıca güzelliğinize güzellik ilave edecek şal aksesuarları içinden seçim yapmakta güçlük çekeceğiniz eser çeşitlerinden bazıları şunlardır. Şal iğneleri broş çeşitleri, Eşarp bantları ile kolluk ve boyunluk modellerinin en hoş modelleri şal mağazasında satışa takdim edilmiştir.





Bone ve Yazma türleri





Fular altında menfaatlenilen en güzel bone numunelerini ile düz, atlas ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone modellerini on the internet veya dükkanımıza gelerek edinebilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma çeşitleri ile şaşırtıcı değerlerle beğenimize sunulmuştur.





Şal Markaları





Satışı yapılan fularlar arasında Türkiyede büyük eşarp markaları bulunmaktadır.





·Armine Atkı





·Aker Başörtüsü





·Vakko Fular





·Elemira Eşarp





·Ecenur Şal





Başörtüsü Numunelerini





İpek ve keten şalların en hoş modelleri bakmak için word wide web sitemiz yada eşarp satış dükkanımıza hemen ziyaret etmelisiniz. Jakarlı ve fantazi eşarplar ilavinde düz pashmina türlerinin en hoşlanılan çeşitleri zevkinize takdim edilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder