4 Mayıs 2012 Cuma

Tesettür modelleri Online mağazalar




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Mağazası





Elemira şal istanbul eminönüde 10'larca marka şalı bir arada sağlayabileceğiniz satış mağazası ile tüm kadınların gözdesi durumuna gelmiştir. Atkı, şal, yazma ve tülbent yanısıra eşarp ve bone türlerinin en güzel numuneleri ile fular dükkanında bulma fırsatı yakalayabilirsiniz.





Toptan Atkı Satış





Firma ayrıca toptan atkı satışları ilede en mütenasip ederleri uygulayan aradığınız bütün başörtüsü marka ve çeşitlerinede diler satış noktasından ister on the internet atkı satış dükkanından erişme kolaylığı sunmaktadır.





On The Web Fular Satışları









Eminönüde bulunan başörtüsü satış dükkanına yetişme fırsatı olmayanlar için ayrı olarak world wide web sitesinde on the internet fular, fular ve bone satımları uygulanmaktadır. Türkiyenin hangi yerinde olursanız olun bir tıkla bütün eşarp markalarına varma olanağı sizleri bekliyor olacak.





Şal Aksesuarları





100'Lerce şal çeşidi içinde ayrıca hoşluğunuza hoşluk ekleyecek başörtüsü aksesuarları içinden seçim yapmakta sıkıntı çekeceğiniz eser türlerinden kimisi şunlardır. Başörtüsü iğneleri broş türleri, Eşarp bantları ile kolluk ve boyunluk türlerinin en harika numuneleri atkı mağazasında satışa arzedilmiştir.





Bone ve Yazma türleri





Şal altında kullanılan en güzel bone örneklerini ile düz, saten ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone çeşitlerini on the net veya dükkanımıza gelerek satın alabilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma çeşitleri ile inanılmaz değerlerle zevkimize takdim edilmiştir.





Başörtüsü Markaları





Satımı yapılan fularlar içinde Tc'de en büyük başörtüsü markaları bulunmaktadır.





·Armine Eşarp





·Aker Başörtüsü





·Vakko Fular





·Elemira Eşarp





·Ecenur Eşarp





Eşarp Örneklerini





İpek ve keten şalların en güzel örneklerini bakmak için net sitemiz yada fular satım mağazamıza derhal ziyaret etmelisiniz. Jakarlı ve fantazi şallar ilavinde düz pashmina çeşitlerinin en hoşa giden çeşitleri beğenize takdim edilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder