3 Mayıs 2012 Perşembe

Tesettür modelleri Online Shop




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Mağazası





Elemira atkı istanbul eminönüde onlarca marka atkıyı aynı yerde keşfedebileceğiniz satış dükkanı ile tüm bayanların sevgilisi durumuna gelmiştir. Atkı, şal, yazma ve tülbent yanında fular ve bone çeşitlerinin en hoş modelleri ile eşarp dükkanında bulabilirsiniz.





Toplu olarak Başörtüsü Satış





Firma ayrıca toplu olarak şal satışları ilede en uygun fiyatları tatbikeden araştırdığınız tüm atkı marka ve çeşitlerinede diler satış noktasından arzu ederseniz on-line atkı satış dükkanından varma elverişliliği takdim etmektedir.





On The Net Atkı Satışları









Eminönüde bulunan eşarp satış mağazasına yetişme imkanı bulunmayanlar için ayrıca world wide web sitesinde on the web başörtüsü, atkı ve bone satımları gerçekleştirilmektedir. Türkiyenin hangi bölgesinde yaşıyorsanız yaşayın bir tıkla tüm başörtüsü markalarına erişme fırsatı sizi bekliyor olacak.





Eşarp Aksesuarları





Yüzlerce eşarp nevi içinde ayrı olarak güzelliğinize cazibelik ekleyecek başörtüsü aksesuarları içinden seçim yapmakta sıkıntı çekeceğiniz eser türlerinden kimisi şunlardır. Başörtüsü iğneleri broş türleri, Başörtüsü bantları ile kolluk ve boyunluk türlerinin en güzel modelleri atkı mağazasında satışa arzedilmiştir.





Bone ve Yazma türleri





Eşarp altında kullanılan en hoş bone örneklerini ile düz, atlas ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone türlerini online yahut dükkanımıza gelerek satın alabilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma çeşitleri ile inanılmaz bedellere beğenimize takdim edilmiştir.





Fular Markaları





Satışı yapılan başörtüler içinde Türkiyede büyük eşarp markaları bulunmaktadır.





·Armine Eşarp





·Aker Fular





·Vakko Şal





·Elemira Fular





·Ecenur Şal





Şal Örneklerini





İpek ve keten atkıların en harika örneklerini bakmak için world-wide-web sitemiz yada şal satım dükkanımıza derhal gelmelisiniz. Jakarlı ve fantazi fularlar yanısıra düz pashmina türlerinin en hoşa giden türleri zevkinize takdim edilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder