4 Mayıs 2012 Cuma

Tesettür modelleri 2011




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Mağazası





Elemira eşarp istanbul eminönüde onlarca marka başörtüsünü aynı anda sağlayabileceğiniz satış dükkanı ile tüm hanımların favorisi haline gelmiştir. Eşarp, başörtüsü, yazma ve tülbent yanında şal ve bone modellerinin en güzel örnekleri ile fular dükkanında bulma şansınız bulunmaktadır.





Toplu olarak Şal Satış





Şirket ayrıca toplu olarak atkı satışları ilede en yaraşır fiyatları uygulayan aradığınız bütün eşarp marka ve modellerine arzu ederseniz mağzadan arzu ederseniz on the internet atkı satış mağazasından erişme elverişliliği sunmaktadır.





Online Şal Satışları









Eminönüde bulunmakta olan şal satış mağazasına yetişme imkanı olmayanlar için ayrı olarak web sitesinde on the internet fular, eşarp ve bone satımları ifa edilmektedir. Türkiyenin neresinde bulunursanız bulunun bir klikle bütün atkı markalarına elde etme fırsatı sizi bekliyor olacak.





Fular Aksesuarları





100'Lerce şal türü içinde hatta cazibeliğinize hoşluk katacak başörtüsü aksesuarları içinden seçim yapmakta güçlük çekeceğiniz eser türlerinden kimisi şunlardır. Eşarp iğneleri iğne çeşitleri, Başörtüsü bantları ile kolluk ve boyunluk modellerinin en hoş numuneleri atkı dükkanında satışa sunulmuştur.





Bone ve Yazma türleri





Eşarp altında kullanılan en hoş bone numunelerini ile düz, saten ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone modellerini on the internet yahut dükkanımıza gelerek edinebilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma çeşitleri ile inanılmaz fiyatlarla zevkimize sunulmuştur.





Şal Markaları





Satımı yapılan atkılar arasında Tc'de büyük şal markaları bulunmaktadır.





·Armine Atkı





·Aker Eşarp





·Vakko Atkı





·Elemira Atkı





·Ecenur Eşarp





Eşarp Numunelerini





İpek ve keten eşarpların en hoş modelleri şahit olmak için web sitemiz yada başörtüsü satış mağazamıza derhal ziyaret etmelisiniz. Jakarlı ve fantazi şallar yanında düz pashmina çeşitlerinin en hoşlanılan türleri zevkinize arzedilmiştir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder