4 Mayıs 2012 Cuma

Tesettür modelleri Online mağazalar




Kagegori









tesettür modelleri





bayan giyim





tesettür elbise





kayra giyim





armine giyim





İstanbul Eşarp Mağazası





Elemira atkı istanbul eminönüde onlarca marka eşarbı aynı yerde sağlayabileceğiniz satış dükkanı ile bütün kadınların favorisi haline gelmiştir. Başörtüsü, eşarp, yazma ve tülbent yanında eşarp ve bone türlerinin en harika numuneleri ile atkı dükkanında bulabilirsiniz.





Toplu olarak Eşarp Satış





Şirket ayrıca toplu olarak başörtüsü satışları ilede en yaraşır değerleri tatbikeden yokladığınız bütün atkı marka ve türlerinede ister satış noktasından ister on the net eşarp satış dükkanından varma kolaylığı sunmaktadır.





On-Line Eşarp Satışları









Eminönüde bulunan eşarp satış mağazasına gelme imkanı olmayanlar için ayrıca internet sitesinde on the net eşarp, eşarp ve bone satımları ifa edilmektedir. Türkiyenin hangi bölgesinde yaşıyorsanız yaşayın bir klikle bütün eşarp markalarına varma fırsatı sizi bekliyor olacak.





Atkı Aksesuarları





Yüzlerce eşarp türü arasında hatta güzelliğinize güzellik ekleyecek başörtüsü aksesuarları içinden seçim yapmakta güçlük çekeceğiniz ürün çeşitlerinden bazıları şunlardır. Şal iğneleri iğne türleri, Atkı bantları ile kolluk ve boyunluk çeşitlerinin en güzel örnekleri atkı dükkanında satıma sunulmuştur.





Bone ve Yazma Çeşitleri





Fular altında menfaatlenilen en zarif bone modelleri ile düz, atlas ve geçmeli boneler ile topuzlu ve likralı bone türlerini on the web veya dükkanımıza gelerek edinebilirsiniz. Ayrıca evde ve günlük hayatta vazgeçilmez olan yazma türleri ile akıl almaz bedellere zevkimize takdim edilmiştir.





Başörtüsü Markaları





Satışı yapılan başörtüler içinde Tc'de en büyük eşarp markaları bulunmaktadır.





·Armine Şal





·Aker Başörtüsü





·Vakko Başörtüsü





·Elemira Şal





·Ecenur Şal





Başörtüsü Modelleri





İpek ve keten atkıların en hoş modelleri görmek için web sitemiz yada başörtüsü satış mağazamıza hemen gelmelisiniz. Jakarlı ve fantazi fularlar yanında düz pashmina türlerinin en sevilen türleri zevkinize sunulmuştur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder